Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin huippupuhelin vuosi nettiin

10
Matti Vähäkainu

Samsungin huippupuhelin vuosi nettiin
Samsungin tuleva Acme i8910 -puhelin vuoti julkisuuteen eilen. Acme on kosketusnäytöllinen huippupuhelin, johon on huhuttu ainakin 8 megapikselin kameraa. Ohuen ja tyylikkään kuoren alta löytyy varsin kattava lista ominaisuuksia. Ilmeisesti Omnian seuraajana toimivasta Acmesta löytyy niin GPS, HDMI-ulostulo, WLAN kuin DivX- ja DLNA-tuetkin.

Acme i8910 tulee todennäköisesti myyntiin 8GB- ja 16GB-malleina. Trendin mukaan Acmekin jatkaa pitkälti Apple iPhonen esittelemää linjaa. Mikäli Samsungin juuri julkistama Memoir ei tule Suomen markkinoille, niin toivottavasti ainakin tämä nähdään meidänkin kaupoissa.
Jäämme odottamaan virallista julkaisua ja tietoa muun muassa siitä, onko puhelimessa kahdeksan megapikselin kamera vai peräti huhuttu 12 megapikselin kamera, joka saatetaan esitellä jo tässä kuussa järjestettävässä Mobile World Congress -tapahtumassa.

Kommentit (10)

moar

2

Lisää ohuita ja kevyitä puhelimia kiitos! Samsung teki jo mahtavaa työtä X-820 ultran kanssa, lisää tällaisia!

Vastaa
Jari (vahvistamaton)

3

Kuvista päätellen näyttää että näytön pinta on 'ulommaisin'. Se ei tunnu äkkiseltään hyvältä, kun ajattelee näytön naarmuuntumista.. 5800:ssa tuo on otettu helposti huomioon, kun näyttöä kiertää parin millimetrin korkuinen reinut.. eli näyttö pysyy hyvin suojassa vaikka pistäisi pöydälle 'näytölleen'.

Vastaa
nam (vahvistamaton)

4

Tyylikkäin kosketusnäytöllinen imo. Ja jos puhelimen muut ominaisuudet on saatu yhtä hyvälle tasolle näyttävyyden kanssa niin tollasta vois harkita. Toivottavasti ei ole ihan järjettömän hintanen.

Vastaa
Makko (vahvistamaton)

5

Itse povaan että tämä ei ole Omnian seuraaja ainakaan käyttöjärjestelmän osalta. Tämä vehje perustuu symbianille ja siinä on s60v5. Myöskin mallinimi Acme i8910 viittaa symbian laitteeseen.

Lisätietoja esimerkiksi Symbianguru ja Symbianfreak sivustoilta.

Vastaa
Jonathan (vahvistamaton)

7

Ei se näyttö mihinkään naarmuunnu normaalissa käytössä jos se on tehty kunnolla, eli sopivasti käsitellystä lasista. Tietojen mukaan tässä Samsungissa näin on.

Vastaa
jooseppi (vahvistamaton)

8

Kyllähän minusta toi samsung on tällä hetkellä se ykkös valmistaja ainakin minun mielestä. Nokialta ei ole enää pitkään aikaan tullu mitään mielenkiintoista.

Vastaa
Bluejack (vahvistamaton)

9

Tämä yksilö vaikuttaa erittäin kiinnostavalta mallilta. oikeastaa ensimmäinen kosketusnäytöllinen joka vähänkään on kiinnostanu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja