Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LiMo-puhelimia esitellään MWC-tapahtumassa

Matti Vähäkainu

LiMo-puhelimia esitellään MWC-tapahtumassa
Linux-pohjaista LiMo-alustaa kehittävä LiMo Foundation on saanut suurten operaattoreiden tuen taakseen. Jo aiemmin muun muassa Swisscomin ja Telecom Italian tuen saanut LiMo on kasvattanut tukiverkostoaan kuudella merkittävällä mobiilioperaattorilla. Mukaan tuli nyt NTT DOCOMO, Orange, SK Telecom, Telefónica, Verizon Wireless ja Vodafone.

Kaikilta kuudelta operaattorilta voidaan odottaa vielä tänä vuonna LiMo-puhelimia. Ensi viikolla järjestettävässä Mobile World Congress -tapahtumassa nähdään kymmenen LiMo-sertifioitua puhelinta NEC:ltä ja Panasonicilta. Lisäksi esitteillä on LiMo-prototyyppejä LG:ltä ja Samsungilta. Kaiken kaikkiaan puhelimia on LiMo-sertifioitu 33 kappaletta.
LiMo-alustan tärkeimpiin vahvuuksiin kuuluu laaja tuki kolmannen osapuolen ohjelmistoille ja kustomoinnille.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja