Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Verkkokauppa.com:lta omia kännyköitä

9
Matti Vähäkainu

Verkkokauppa.com:lta omia kännyköitä
Suomalainen elektroniikkaketju Verkkokauppa.com aloittaa muutaman kuukauden sisällä omien kännyköiden myynnin, kertoo Digitoday. Kiinalaisvalmisteiset kännykät tulevat myyntiin Nu:fone -nimellä. Nu:fune-kännyköillä Verkkokauppa.com tavoittelee halvimpien puhelimien ostajia.

Tulevien Nu:fone-mallejen hinnat sijoittuvat 19-40 euron välille ja kuten hinnasta voi olettaa, kännyköiden ominaisuudet ovat karsittu minimiin. Kehittyneimpänä ominaisuutena kalliimmasta malleista löytyy kamera. Tarkempia tietoja ominaisuuksista ei vielä ole tiedossa.
Nu:fone-puhelimet tulevat kilpailemaan suurempien valmistajien halvimpia puhelimia vastaan. Alle 50 euron luokasta löytyy muun muassa Nokia 1650, Nokia 2610, Samsung SGH-B100 ja Samsung SGH-C260.

Verkkokauppa.com on tilannut tuhansia Nu:foneja neljältä kiinalaistehtaalta.

Kommentit (9)

maahinen (vahvistamaton)

2

mix tuossa on noklun logo, vaikka niistä ei ole kyse?? piilomainontaa, prokandaa... pakkopullaa...

Vastaa
fag (vahvistamaton)

3

Alussa puhutaan Nu:funesta ja viimesessä virkkeessä Nu:fonesta...

Vastaa
heeh (vahvistamaton)

4

ei välttämättä kannata ostaa halpoja kiinalaiskopioita käy kuitenki samalla tavalla kuin tällä yhdelle lenova myyjällä kännykkä räjähtää ja kuolee...

Vastaa
Toimii (vahvistamaton)

5

Kyl tollaset toimii mul hyvin ainaki känniluureina. Ihan jokapäiväseen käyttöön tuskin kelpais, mut johonki viikonlopun viettoon nii hyvä ottaa messii tollanen kun ei haittaa jos hajoo tai hävii.

Vastaa
Aeonus (vahvistamaton)

6

Just ideaali palkkamurhaajakännykkä prepaid-kortin kaveriksi!
Varmasti ääriolosuhteissa taistelevat kansalaiset, kuten ulkotöitä tekevät/retkeilijät/veneilijät/jne arvostavat halpaa peruskännykkää. Se ei ehkä kestä mereen putoamista kuten joku kallis vedenkestävä puhelin, mutta toisaalta sitä ei tule yhtä ikävä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja