Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia sulkee toimipisteen ja lomauttaa 2500

2
Matti Vähäkainu

Nokia sulkee toimipisteen ja lomauttaa 2500
Nokia on ilmoittanut sulkevansa yhden toimipisteen ja lomauttavan noin 2500 työntekijää. Tällä kertaa tulilinjalle joutui Jyväskylän toimipiste, jossa työskentelee noin 320 työntekijää. Jyväskylän toimipiste aiotaan sulkea tämän vuoden loppuun mennessä. Lisäksi Salon kaikki noin 2500 työntekijää aiotaan lomauttaa vaiheittain.

Salon lomautukset toteutetaan siten, että 20-30 prosenttia työntekijöistä on kerrallaan lomautettuna määräaikaisesti, jolloin toiminta voi jatkua tauotta. Jyväskylän toimipisteen sulkeminen tarkoittaa, että Nokia keskittää matkapuhelinkehityksen tästä lähtien neljälle alueelle - Tampereelle, Ouluun, Saloon sekä pääkaupunkiseudulle.
"Jyväskylän T&K-yksikön henkilöstö on todella osaavaa ja sen voimin on kehitetty lukuisia menestystuotteita. Suunniteltu tuotekehitystoiminnan lopettaminen Jyväskylässä on erittäin valitettava, mutta väistämätön toimenpide - meidän on sopeutettava tuotteistamisresurssimme tarpeen mukaisiksi, jotta voimme jatkossakin säilyttää kilpailukykymme," sanoo Nokian Devices-yksikön tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja Peter Røpke tiedotteessa.

Nokia aloittaa myös yhteistoimintaneuvottelut suunitelmista vähentää 60 työntekijää yhtiön tukitoiminnoissa sekä 30 henkilöä Services-yksikön New Businesses-toiminnossa.

Kommentit (2)

Bluejack (vahvistamaton)

1

No,joka tälläistä uutista ei ole osannut odottaa nokian(kin) suunnalta on elänyt uutis pimennossa.

Vastaa
Pilkun viilaaja (vahvistamaton)

2

Uutisessa pientä virhettä sillä Salossa lomautetaan tuotannosta 2500 henkilöä, ei kaikkia Salon ~5000 työntekijää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja