Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG Arena ensimmäistä kertaa videolla

8
Matti Vähäkainu

LG Arena ensimmäistä kertaa videolla
LG Arena KM900 -kosketusnäyttöpuhelin on pysynyt otsikoissa viime viikot, kun siitä ensin vuosi nettiin muutamia tärkeimpiä ominaisuuksia, josta viikkoa myöhemmin LG:n korealaissivusto kertoi lisää puhelimen ominaisuuksista ja erityisesti sen "S Class"-käyttöliittymästä. Tänään viimeisimpänä päivityksenä ruotsalaissivustolle ilmestyi video, jossa tekniikkatoimittaja esittelee kyseistä puhelinta.

Dagens Nyheterin haastattelussa ollut ruotsalaistoimittaja esittelee videolla Arenan 3D-käyttöliittymää ja sen näkymiä. Käyttöliittymä vaikuttaa erittäin sulavalta, joka on varmasti suureksi osaksi Arenan mediapiirin ansiota. Erityisesti 3D-kuutioefektit ovat vaikuttavia.
Puhelinta odotetaan videon mukaan Ruotsin markkinoille huhtikuussa 4500 kruunun eli noin 420 euron hintaan. Ensi viikon alussa näemmekin lisää puhelimesta LG:n itsensä esittelemänä.

Alla kuvakaappauksia videolta.Kommentit (8)

Tuomas (vahvistamaton)

1

muutamia iphonen näkösiä toimintoja mutta tämä vaikuttaa enemmänkin siltä kuin niitä olisi viety askel eteenpäin. ja tuohon hintaan aika uskomaton laite.

Vastaa
Samppa (vahvistamaton)

2

On vähän Iphonen muotoinen, mutta jos ominaisuuksia ja käyttömukavuutta on viety eteenpäin, niin hälläpä väliä.

Vastaa
Innov8 (vahvistamaton)

3

LG:llä ja Samsung:illa tulee vielä kilpailu,
että kumman smart phone-mallit menevät paremmin kaupaksi!. ;)
Uskon ja toivon,että Samsung yllättää vielä LG:n tulevilla malleillaan!.

Vastaa
siika (vahvistamaton)

4

Toihan maksaa melkein yhtä paljon ku iPhone ja se näyttääkin melkein samalta, oon tutustunut specseihin ja näyttäis siltä että toi vie iPhonen hetkessä! Jättäkää se apple ja ostakaa LG tai nokia sanon minä!

Vastaa
juupa juu... (vahvistamaton)

5

Nyt jos viellä otettaisiin tuo puhelin esille. Itseänikin se on alkanut jo hieman kiinnostamaan. Tällä hetkellä taskustani löytyy tylsähkö 5800 XM. Jos siitä viellä joitain kriittisiä bugeja löydän, voi olla että tuo sijoittuu sitten taskuuni.

Mikäli jotain kiinnostaa, LG on pistänyt emulaattorin nettiin. (älkää ihmetelkö miksi sivussa näkyy ip www-osoitteen tilasta. LG:n julkasema se on). Linkki emulaattoriin: http://121.78.112.122/

Vastaa
juupa juu... (vahvistamaton)

7

Suomeen rantautumisesta itelläni ei ole mitään selkoa. Hinta jo löytyy Hintaseurannasta ja se pyörii tossa á 410-450€:n paikkeilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja