Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MWC: Nokialta uusia GPS-puhelimia

2
Matti Vähäkainu

MWC: Nokialta uusia GPS-puhelimia
Nokia julkisti Mobile World Congress -tapahtumassa kaksi halvempaa GPS-puhelinta. Navigator-puhelinten linjaa jatkaa Nokia 6710 Navigator ja perinteinen candybar-puhelinuutuus on Nokia 6720 classic. Molemmista löytyy uusi Nokia Maps 3.0 tuettuna Ovi -karttapalvelulla, jonka avulla voidaan suunnitella reittejä tietokoneella ja siirtää ne puhelimeen.

Puhelimissa on paljon yhteistä. Eroina kerrottakoon näyttöjen koko ja puhelimien muoto. Nokia 6720 classicissa on 2,2 tuuman näyttö ja Nokia 6710 Navigatorissa puolestaan isompi, ulkokäyttöön optimoitu 2,6 tuuman näyttö. Molemmista luureista löytyvät 5 megapikselin kamera geotäggäyksellä, musiikkisoitin, 3G-yhteydet, TV-ulostulo, FM-radio ja luonnollisesti A-GPS.
Nokia 6720 classic tulee myyntiin toisella vuosineljänneksellä 245 euron verottomaan hintaan ja Nokia 6710 Navigator kolmannella neljänneksellä 300 euron verottomaan hintaan.Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja