Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vertulta uusi luksuspuhelin

12
Matti Vähäkainu

Vertulta uusi luksuspuhelin
Nokian tytäryhtiö Vertu on julkaissut uuden Constellation Pure -luksuspuhelimen. Luksusmerkki ei ole ilmeisesti kärsinyt talouskriisista, kuten kermavaahtoja vähentänyt emoyhtiö.

Unwired Viewin mukaan puhelin tulee markkinoille neljällä värillä - Pure White, Pure Black, Pure Silver ja Pure Chocolate - ja jokaista tehdään ainoastaan 2500 kappaletta. Puhelimet ovat valmistettu teräksestä, nahasta ja keraamisista materiaaleista. Puhelimen etuosan näppäimistö ja yläosa on tehty kokonaan keraamisista materiaaleista.
Puhelimen teknisiä ominaisuuksia ei vielä kerrottu, mutta mikäli puhelin jatkaa edeltäjiensä linjoilla, niin ominaisuuslista on varsin riisuttu.

6800 euron hintainen puhelin tulee markkinoille maaliskuun ensimmäinen päivä mustana ja valkoisena, Pure Silver ja Pure Chocolate tulevat puolestaan myyntiin syyskuussa.


Kommentit (12)

Jimmy Hoffa (vahvistamaton)

2

Ja mikähän on näiden vertujen pointti, sen elimen jatkeen lisäksi? En ainakaan mistään pelkistä materiaaleista maksaisi ikipäivänä tommosta hintaa vaikka olisin miljonääri, vaan kyllä pitää ominaisuudetkin olla melko helvetin kattavat. Eikä toi kyllä edes ole kovin arvokkaan näköinen, vaan ihan jonkun nokian perusluurin jonka on takakuoreen laitettu vähän keinonahkaa..

Vastaa
ahet (vahvistamaton)

3

6800 euroa en maksaisi noiden aineiden takia. Toi näyttökin on niin pieni ja kameraakaan tuossa ei näy..

Vastaa
keijjoo (vahvistamaton)

4

voisi olettaa että näitä ei joudu käyttämään huollossa 3-4 kertaa vuoden aikana.

Vastaa
jartar (vahvistamaton)

5

Ainakin parilta kommentoijalta mennyt ohitse se että Vertu on oikeasti rikkaiden puhelin. Idea on se että köyhät ei näitä osta.
Siksi hinta on niin korkea.

Jos sinulla on tilillä aivan tuhottomasti rahaa tai nimesi on Patrik Antonius, Kimi Räikkönen tai Bill Gates niin se on ihan yksi ja sama maksaako puhelin 100€ vai 10 000€.

Sitä kun ei huomaa missään.

Eikä tuota kännyä myydä ominaisuuksilla. Tuskin potentiaalisia ostajia ne edes kiinnostaa.

Niille riittää se että se on Vertu ja ettei jokaisella vastaantulijalla ole samanlaista.

Vastaa
Keke (vahvistamaton)

6

Noita ostetaan samasta syystä kuin tuhansien eurojen koruja yleensäkin. Syytä en tiedä.

Vastaa
Puppek (vahvistamaton)

7

En minäkään maksaisi hienoista materiaaleista tehdystä perusluurista.
Maksaisin luurista, jossa on:
-Tarkin näyttö
-Huippuluokan materiaalit (titaanikuori vaikka?-
-Kooltaan riittävän pieni, about 5800:sen luokkaa, mutta ohuempi. -Tallennustilaa saisi olla vähintään semmoset 32+32 gigaa -Tehokkain prossu
-Uusinta akkuteknologiaa
-Paras mahdollinen äänenlaatu
-Yhteydet kunnossa, wlan, bluetooth ja usb (heti versiot 3 kunhan on mahdollista) ja 3G + 4G.

Semmoisista jutuista minä maksaisin jos olisi rahaa :P Onneksi 5800 ei käynyt pahasti kukkarolle ja voittaa tuon kaikessa paitsi materiaaleissa.

Vastaa
dRD (vahvistamaton)

8

jartar tavoitti Vertun pointin omasta mielestäni. Tekniikka edellä ostopäätöksiä tekevät todennäköisesti ostaisivat ennemmin hienon digitaalikellon, jossa on pikku-TV, GPS, jne. Jotkut ostavat ennemmin 200 vuotta vanhaan analogiseen tekniikkaan pohjautuvan Rolexin. Siinäpä se ero oikeastaan tiivistettynä :-)

Vastaa
Mikko (vahvistamaton)

9

Eiköhän Vertun hienoin ominaisuus ole se concierge-palvelu, jonka kautta sinulla on joka hetki käytössäsi henkilöitä joita voit pyytää hoitamaan asioita puolestasi. Yhdellä napin painalluksella liput loppuunmyytyyn konserttiin tms. kuulostaa aika hyvältä konseptilta.

Katsokaa tuolta http://en.wikipedia.org/wiki/Vertu#Concierge_Service

Vastaa
Aleksi (vahvistamaton)

10

Tekisivät edes joskus vähän hienomman näkösen puhelimen! Kaikki Vertut on ihan saman näkösiä eikä mitään ihmeellisiä ominaisuuksia, ihme jos on edes värinäyttö...

Vastaa
jartar (vahvistamaton)

11

@Puppek

Et maksaisi kumminkaan 7000 euroa noista ominaisuuksista.

Vertua ei edelleenkään ole tarkoitettu tavalliselle kaduntallaajalle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja