Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N86 ennakkotilattavana

8
Matti Vähäkainu

Nokia N86 ennakkotilattavana
Nokian N86 8MP -kamerapuhelin on ilmestynyt ensimmäistä kertaa ennakkotilattavaksi. Brittiläinen Expansys-verkkokauppa on lisännyt puhelimen ennakkotilaukseen niille, jotka ovat valmiita maksamaan lähes kaksi kertaa Nokian ilmoittaman hinnan verran.

Nokia ilmoitti Mobile World Congress -messuilla puhelimen hinnan liikkuvan 375 euron tienoilla. Expansys myy puhelinta kuitenkin huomattavasti kalliimmalla. Verkkokauppa listaa puhelimen 654,99 euron verolliseen hintaan. Puhelin oli tarkoitus julkaista toisen vuosineljänneksen aikana, mutta Expansys odottaa puhelinta saataville vasta kolmannen neljänneksen alussa, heinäkuun 22. päivä.
Puhelinta odottavien ei kuitenkaan tarvitse löysyttää näin paljon kukkaron nyörejä, mikäli jaksaa odottaa kesään asti. Puhelimen tultua kauppoihin hinta tippuu varmasti lähemmäs Nokian ilmoittamaa 375 euroa.

Nokia N86 8MP on 8 megapikselin kameralla ja 8 gigan flash-muistilla varustettu 3G-puhelin. Siitä löytyvät myös muun muassa GPS, WLAN, FM-lähetin ja 3,5mm kuulokeliitin.

Kommentit (8)

turk (vahvistamaton)

3

Nokia 5800 myytiin ennakossa 400-500 eurolla. Todellinen hinta on tuotteen tultua myyntiin pyörinyt 300-350 välillä.

Taitaa käydä niin tällekin

Vastaa
Raattis (vahvistamaton)

4

Tuon ostavien puolesta toivon, että sen kameraohjelma on nopeampi ja monipuolisempi kuin N95:n vastaava; se käynnistyy hitaasti, ja kuvaaminen on niin hidasta, että sillä ei varmasti kerkeä mihinkään tilanteeseen ilman jedikykyjä.

Vastaa
Kekkonen (vahvistamaton)

5

Raattis

Jopa oikeessa kamerassakin nopeudesta joutuu maksamaan vähän ylimääräistä tai paljonkin riippuu miten nopeaa on tarvis saaha. Niin luuletko oikeesti ton vastaavan oikeeta kameraa? No ei eli sillä on myös omat rajoitteensa verrattuna oikeaan kameraan.

Vastaa
xol (vahvistamaton)

6

Mielestäni ouhelimen ulkomuoto on todella tyylikäs.. en sitten tiedä että olenko ainoa mutta minun silmä tykkää.. varsinkin valkoinen versio.

Vastaa
teme565 (vahvistamaton)

7

N85:sen isoveli. Saisivat kyllä sitten kasvattaa kennon fyysistä kokoakin tuossa kamerassa eikä vaan tunkea paljon megapikseleitä pieneen tilaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja