Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Messaging tukee nyt Hotmailia

3
Matti Vähäkainu

Nokia Messaging tukee nyt Hotmailia
Nokia on ilmoittanut, että se laajensi Messaging-sovelluksen tuen myös Windows Live Hotmailiin. Ohjelma on tukenut jo aiemmin muun muassa Gmailia, Yahoo! Mailia ja AOL Mailia. Nokia Messaging paketoi kaikki mailiyhteydet yhden napin ja ohjelman taakse. Uusien mailipalveluiden lisääminen sovellukseen onnistuu niin puhelimesta kuin Nokia Messaging -sivustolta.

Nokia ilmoitti samalla, että sen ensimmäinen massamarkkinoille suunnattu kosketusnäyttöpuhelin, XpressMusic 5800, tukee Messaging-sovellusta toukokuusta alkaen. Pari viikkoa sitten julkistettu E75 on puolestaan ensimmäinen puhelin, jossa Messaging on valmiiksi asennettuna.
Messaging on tällä hetkellä saatavilla kaiken kaikkiaan 20 eri puhelinmallille ympäri maailman. Lista tuetuista laitteesta löytyy Nokia Messaging -sivustolta.

Kommentit (3)

jilves (vahvistamaton)

1

Varsinainen uutinenhan tässä on uuden ohjelman tuki html-viesteille.

Vastaa
Partsu (vahvistamaton)

2

Ei mikään yllätys, Hotmail lisäsi vastikään vihdoin ja viimein sähköpostipalveluunsa POP3 ja SMTP tuen sähköpostin hakemiselle eri ohjelmilla. Tämä muutos taisi tuli vaan vajaat 10 vuotta liian myöhään, sillä suurimmatkin Hotmailin tosikäyttäjät ovat takuulla tehneet tilistään pelkän roskapostiosoitteen.

Vastaa
Duck (vahvistamaton)

3

Ei käyttöä tollasilla MAKSULLISILLA lisäpalveluilla.
Jos olis ilmainen,niin sitten vois harkita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja