Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola-pomo tienaa 25 kertaa enemmän kuin Kallasvuo

Matti Vähäkainu

Motorola-pomo tienaa 25 kertaa enemmän kuin Kallasvuo
Reilu kolme miljoonaa euroa vuodessa tienaava Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo tekee työnsä verraten halvalla. Kilpailevan matkapuhelinvalmistaja Motorolan pääjohtaja Sanjay Jha ei ole tyytynyt moiseen taskurahaan, vaan hänen tilipussiinsa kertyi viime vuonna peräti 104 miljoonaa dollaria eli 78 miljoonaa euroa.

Jhan palkka on enemmän kuin kellään muulla pörssiyhtiön johtajalla, kertoo CNN. Taakse jäivät niin Disney-pomo Robert Iger, Oraclen Lawrence Ellison kuin American Expressin Kenneth Chenaultkin. Motorolan kännykkäosaston johdossa toimivalta Jhalta odotetaankin paljon, sillä yritys rämpii pahasti miinuksella.
Motorola oli kova kilpailija Nokialle 2000-luvun puolivälissä, kun sen RAZR-puhelimia myytiin kaiken kaikkiaan yli 100 miljoonaa kappaletta. Onko tulevasta Evoke QA4 -kosketusnäyttöpuhelimesta kenties Motorolan pelastajaksi?

Kymmenen eniten tienaavaa johtajaa löydät täältä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja