Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n Viewty II -kosketusnäyttöpuhelin julki

6
Matti Vähäkainu

LG:n Viewty II -kosketusnäyttöpuhelin julki
LG Viewtyn seuraaja Viewty II vuosi vahingossa saksalaisen LG blogin sivustolle, jossa sille annettiin ensimmäistä kertaa myös virallinen nimi - LG Viewty Smart GC900. Ilmeisesti aivan vielä ei ollut kuitenkaan aika julkistukselle, sillä blogi poisti kuvat pian vuotamisen jälkeen.

Kerroimme reilu kuukausi takaperin laitteen teknisistä tiedoista, jotka eivät kalpene kilpailussa. GC900:n ominaisuuksiin kuuluvat kolmen tuuman kosketusnäyttö 800 x 480 -resoluutiolla, 8 megapikselin kamera Xenon-salamalla, WLAN, A-GPS, HSDPA/HSUPA-yhteydet, kiihtyvyysanturi, microSD-korttipaikka, tuki DivX- ja XviD-videoille sekä LG:n uusi S Class -3D-käyttöliittymä. Kännykällä on paksuutta kutakuinkin saman verran kuin iPhone 3G:llä, eli 12,4 milliä.


Aiempien sumeiden kuvien tilalle saimme nyt tarkkoja ja virallisia kuvia, joista huippupuhelinta voi arvioida jo huomattavasti paremmin. Yhdestä kuvasta selvisi myös, että puhelin tulee erittäin todennäköisesti myyntiin Orangelle. Samassa kuvassa puhelimesta puuttuu kuitenkin Xenon-salama, liekö kyseessä virhe.

Virallistakaan julkistusta ja hintaa ei varmasti tarvitse odottaa enää montaa viikkoa.



Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
SASamuli (vahvistamaton)

1

Varma ostos olisi jos LG:n Viewty KU990:n kanssa ei olisi ollut niin paljon ongelmia omassa käytössä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Anestic (vahvistamaton)

2

Itsellä taas toimii loistavasti. Varmasti mahtivehje tämä, Arenan ohella mielenkiintoisimpia puhelimia tällä hetkellä. LG ja Samsung kyllä dominoi innovaatiokenttää...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Makko (vahvistamaton)

3

Et jaksaisi puhua innovaatioista, kun tiedät varmasti itsekin että ei näissä oikeasti ole mitään aidosti innovatiivista. Nää LG:n vehkeet ei ole edes älypuhelimia.

Nokian Morph on innovatiivinen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
erpe (vahvistamaton)

5

Itteä ei henkilökohtasesti nuo korealaiset kiinnosta. Ehkä androidin kans vois ostaa, mutta ei muuten. Ja ihmeen vähä puhutaan Palmin Prestä, vaikka se on varmaan innovatiivisin puhelin tällä hetkellä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pettynyt syrjähyppääjä (vahvistamaton)

6

LG julkaisee tuotteen, myy sitä, mutta ei julkaise jälkikäteen esim. päivityksiä. Ja missä ovat softat?
Paperilla (KU990)kamerapuoli pitäisi olla kunnossa, käytännössä kuitenkaan ei. 5 megapikselille pitäsi olla enemmän katetta, kuin epätarkkoja ja tärähtäneitä kuvia tai nykivää videota.

Ja edelleen, missä ovat ne softat? Jotkut tikku-ukko tasolla olevat java-räpellykset ei jaksa hirveästi lämmittää tai kourallinen joitain sekunttikelloristinollashakkia...

Seuraava luuri on jälleen vanha tuttu ja turvallinen nokia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja