Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerilta Android-puhelin vielä tänä vuonna

Matti Vähäkainu

Acerilta Android-puhelin vielä tänä vuonna
Mobile World Congressissa ensimmäiset Windows Mobile -puhelimet julkistanut Acer on huhujen mukaan kehittänyt myös Android-puhelimia. Nyt huhuille saatiin varmistus kun Acer-pomo Aymar de Lencquesaing kertoi Singaporen televisiossa, että vaikka virallista ilmoitusta Android-puhelimista ei ole tehty, yhtiö tulee todennäköisesti julkaisemaan sellaisen vielä tämän vuoden aikana.

Maailman suurin tietokonevalmistaja lisäsi, että tavoitteena on nousta viiden suurimman matkapuhelinvalmistajan joukkoon 2012 mennessä. Aymar de Lencquesaingin mukaan tähän vaadittaisiin noin 20-25 miljoonan laitteen vuosimyynti. Yritys aikoo panostaa erityisesti puhelimien synkronointiominaisuuksiin, jotka heidän mukaansa ovat muilla valmistajilla huonolla tolalla.
Valitettavasti mahdollisesta puhelimallista tai sen ominaisuuksista yritys oli edelleen vaitonainen.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja