Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Nokia 6126 classic toimii maksuvälineenä

3
Matti Vähäkainu

Uusi Nokia 6126 classic toimii maksuvälineenä
Nokia julkisti tänään Monacossa järjestettävillä WIMA-konferensissa uuden 6126 classic -puhelimen. Erikoisen puhelimesta tekee sen tukema NFC-teknologia, jonka avulla puhelinta voidaan käyttää helposti maksamiseen ja tunnistamiseen.

NFC eli Near Field Communication pohjautuu RFID:n tavoin ISO/IEC 14443 -standardiin, jonka avulla puhelin voidaan etätunnistaa noin 10 sentin päästä. 6126 classic -mallissa NFC on yhdistetty sim-korttiin siten, että maksaminen onnistuu suoraan puhelimella sen sim-kortille suojattujen luottokorttitietojen avulla.
Puhelimen muihin ominaisuuksiin kuuluvat 3G-yhteydet, kamera, FM-radio, musiikkisoitin ja microSD-muistikorttipaikka. Nokia 6126 classic tulee myyntiin vuoden kolmannella neljänneksellä ja sen hinnaksi arvioitiin 150 euroa.

Kommentit (3)

SuomiP (vahvistamaton)

1

saa nähä saako nokia tuotua mobiilimaksamisen eurooppaan. eikös tää oo esim japanissa aika yleistä?

Vastaa
-T- (vahvistamaton)

2

Kohta sit onkin tili tyhjänä kun hakkeri kävelee kadulla vastaan x)

Vastaa
joonas (vahvistamaton)

3

Aika iholle saa hakkeri tulla, että saisi tilin tyhjäksi. Eipä ole tainnut yksikään hakkeri lukea luottokortinkaan magneettijuovaa "lennossa" kadulla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja