Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

App Store pyyhkäisi miljardin latauksen ohi

Matti Vähäkainu

App Store pyyhkäisi miljardin latauksen ohi
Applen iPhonelle viime kesänä julkistettu App Store -ohjelmistokauppa on takonut hurjia latausmääriä viime aikoina. Eilen Apple sai juhlistaa miljardin latauksen rajapyykkiä, joka toteutui ainoastaan yhdeksässä kuukaudessa.

App Storen kasvu on vain kiihtynyt mitä pidemmälle on palvelu on ollut saatavilla. Samalla kun puhelimia myydään ennätystahtiin, sovellusten määrä on kasvanut palvelussa joulusta joidenkin arvioiden mukaan jopa yli kaksinkertaiseksi. Näiden myötä myös latausluvut ovat olleet selvässä nousussa. TechCrunchin mukaan puolet kaikista latauksista on tehty viimeisen kolmen kuukauden aikana. Tämä tarkoittaa noin viiden ja puolen miljoonan latauksen päivätahtia.
App Store on kova haaste kilpailijoiden ohjelmistokaupoille, mutta samalla antaa hyvää osviittaa siitä, kuinka suosittu palvelu voi olla oikein toteutettuna. RIM ja Google ovat julkistaneet alustoilleen omat App World- ja Android Market -ohjelmistokauppansa, seuraavana on vuorossa Nokia Ovi Storellaan. Nähtäväksi jää kuka juhlii seuraavia tasalukuja.

Applen The Billion App Countdown -kampanja on siis virallisesti loppunut ja joku onnekas iPhone-käyttäjä, joka on ladannut sovelluksen App Storesta viimeisen kahden viikon aikana, voittaa itselleen 10 000 dollarin lahjakortin iTunesiin, MacBook Pro -kannettavan, Time Capsulen sekä iPod Touchin. Voittaja julkistetaan piakkoin kampanjasivulla, jossa on jo nyt nähtävillä kaikkien aikojen suosituimmat App Store -ohjelmat.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja