Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android päivittyy ensi kuussa

Matti Vähäkainu

Android päivittyy ensi kuussa
Google-vetoinen Android-matkapuhelinalusta on päivittymässä versioon 1.5. Uuden version myötä sekä G1:n että tulevien Android-puhelimien käyttäjät pääsevät nauttimaan muun muassa virtuaalinäppäimistöstä ja uusista widgeteistä, joiden kehityksestä kerroimme teille noin viikko sitten.

T-Mobile Germany kertoo sivustollaan, että Android 1.5 julkaistaan toukokuussa. Todennäköisesti päivitys julkaistaan samalla myös muilla markkinoilla, mutta virallista tietoa on toistaiseksi ainoastaan Saksasta.
Erityisesti virtuaalinäppäimistö on varmasti kaikille G1-käyttäjille tervetullut ominaisuuus, sillä aiemmin tekstin syöttäminen on pitänyt tehdä fyysisellä näppäimistöllä. Tämä tarkoittaa, että puhelin pitää kääntää kyljelleen ja näppäimistö liu'uttaa esiin, joka muutaman kirjaimen syöttöön on turhan työlästä.

Widgettejen ja virtuaalinäppäimistön lisäksi T-Mobilen Saksan sivustolla kerrotaan uuden version tukevan myös videotallennusta, MPEG-4- ja 3GP-videoiden toistoa sekä stereo-Bluetoothia. Näiden lisäksi mukana tulee yhden napin takaa löytyvät YouTube- ja Picasa-jaot sekä tukku pienempiä korjauksia ja uudistuksia.

Kuten aiemmatkin päivitykset, versio 1.5 tulee olemaan ilmainen ja sen asennus tapahtuu automaattisesti -- käyttäjän tarvitsee vain hyväksyä päivitys.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja