Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 5800:sta Star Trek -versio

6
Matti Vähäkainu

Nokia 5800:sta Star Trek -versio
Nokia on ilmoittanut, että se tuo uuden Star Trek -elokuvan ensi-illan alla markkinoille Star Trek -version 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimestaan. Puhelin tulee myyntiin brittiläiselle Phones 4U:lle ylihuomenna, viikko ennen elokuvan ensi-iltaa.

Trekkimallissa tulee esiasennettuna kaikille trekkereille pakollinen Phaser-sovellus, jolla taistella iPhonen Jediritareiteita ja heidän Lightsabre-sovellustaan vastaan. Mukana tulee lisäksi Star Trek -taustakuvia ja yhdeksän Star Trek -aiheista soittoääntä, mukaanlukien Phaser Shot-, Red Alert- ja Kelvin Communicator -soittoäänet.
Puhelin tulee myyntiin samoilla kolmella värivaihtoehdolla - sininen, punainen ja hopeamusta - kuin tavallinenkin versio, mutta valitettavasti puhelimen ostaminen vaatii kytkykaupan tekemistä Vodafonen, O2:n, T-Mobilen tai Orangen kanssa.

Kommentit (6)

Bläh (vahvistamaton)

3

Lievästi petyin otsikon perusteella.Odotin jotain ulkoisesti samanlaista värkkiä kuin vanhoissa StarTrekeissä oli. Turhaa leffakrääsää tuollaiset kikkailut

Vastaa
Yough (vahvistamaton)

4

Menee kyllä jo hävyttömän rahastuksen puolelle jos tästä joutuu alkuperäistä enemmän maksamaan.

Vastaa
Jartsuli (vahvistamaton)

6

Niin siis tota, eli toi on ihan tavallinen puhelin mihin dumpataan muutama kuva & soittari.. ja jotain typerää koodia syömään laitteen muistia.

No huh huh jos joku tuon ostaa noiden sälien takia, laite on kyllä muuten hyvä.

millonkahan nuo lisukkeet tulee TPB.org:n tarjotaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja