Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin ja HTC:n Google-puhelimet videolla

1
Matti Vähäkainu

Samsungin ja HTC:n Google-puhelimet videolla
Juuri julkistettu Samsung I7500 sekä Suomeen piakkoin saapuva HTC Magic ilmestyivät YouTuben ihmeelliseen maailmaan eilen. Molemmista puhelimista löytyy Googlen Android-mobiilialusta, joten vertailua tulevien Google-puhelimien välillä on nyt mahdollista tehdä teknisten tietojen lisäksi myös allaolevien videoiden avulla.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Samsungin puhelin on hieman edellä, mutta hintavertailua ei valitettavasti vielä päästä tekemään, koska kummallekaan puhelimelle ei ole vielä virallistettu hintaa. Molemmista puhelimista löytyvät muun muassa GPS, WLAN sekä 3,2 tuuman ja 320 x 480 -resoluution kosketusnäyttö, mutta erityisesti kameraominaisuuksissa Samsung vetää pidemmän korren. I7500:sta löytyy nimittäin kilpailukykyinen viiden megapikselin kamera salamalla, kun Magicin kamerassa on vain 2 megapikselin kenno eikä salamaa.
Muun muassa ulkonäköä ja laatuvaikutelmaa on kuitenkin helpompi arvioida videoista. Kumman puhelimista sinä valitsisit?

Vertaile Android-puhelimiaKommentit (1)

Htc (vahvistamaton)

1

Todennäköisesti htc tulossa kesällä jos hinta on tarpeeksi alhainen tai saa saunalahden kytkynä hyvään hintaan =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja