Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Latitude chattiin ja kotisivuille

Matti Vähäkainu

Google Latitude chattiin ja kotisivuille
Google on julkaissut kaksi uutta sovellusta, jotka käyttävät hyväkseen Google Mapsin mobiiliversioon integroitua Latitude-ominaisuutta. Latituden paikka- ja tilatiedot ovat toistaiseksi olleet vain Latitude-ystävien nähtävillä, mutta nyt Google on yleisön pyynnöstä julkaissut kaksi sovellusta, joiden avulla paikkatietoja voidaan näyttää myös muille.

Google Talk Location Status mahdollistaa paikkatiedon näyttämisen Google Talkissa sekä Gmailin chatin statuksessa. Location Status -sivustolla Googlen tunnuksilla sisäänkirjautunut käyttäjä voi aloittaa paikkatiedot jakamisen, jonka jälkeen Google päivittää kaupungin ja maan automaattisesti. Tämä tieto näkyy kaikille kontakteille Chat- ja Talk-sovelluksissa, eikä rajoitu Latituden käyttäjiin.
Toinen sovelluksista on Google Public Location Badge, jonka avulla Latituden käyttäjät voivat jakaa paikkatietonsa helposti blogeissa ja muilla sivustoilla (kuten alla). Google mahdollistaa tämän ominaisuuden kohdalla sekä tarkimman mahdollisen että kaupunkiin rajoittuvan paikan jakamisen.

Molempien ominaisuuksien käyttöön tarvitset luonnollisesti Google Maps -mobiiliversion Latitudella varustettuna.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja