Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google esittelee uutta Androidia videolla

3
Matti Vähäkainu

Google esittelee uutta Androidia videolla
Google on kertonut Androidin uuden 1.5-version ominaisuuksista useaan otteeseen viimeisten viikkojen aikana, jonka lisäksi osa Android-puhelimien omistajista on jo saanut päivitettyä puhelimensa Cupcakeksi kutsuttuun versioon. Google on myös julkaissut uutta versiota esittelevän videon niille, jotka eivät kuitenkaan ole vielä päässeet käsiksi päivitykseen tai joilla Android-puhelin on vasta harkinnassa.

Vajaan kolmen minuutin mittaisella videolla esitellään pääasiassa puhelimen Google-hakuun tehtyjä parannuksia, on-screen-näppäimistöä, äänihakua, widgettejä sekä videoiden kuvausta ja jakamista. Pitemmittä puheitta videon pariin.


Kommentit (3)

mikael (vahvistamaton)

2

Ja sieltähän se tulikin! Juuri äsken (about 15 min sitten) tuli ilmoitus päivityksestä pop-uppina ja päätin asentaa sen ja nyt käytetään jo android 1.5:ttä! Näyttää ihan erilaiselta, kuin vanha. En ole vielä kauheesti ehtinyt tutustua, mutta upealta näyttää! :)

Vastaa
Hybridi (vahvistamaton)

3

"Auto-täyttö on heti ehdottamassa Pirate Bay:tä :)" *reps* huomasin... =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja