Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Image Exchange myös S40-puhelimille

Matti Vähäkainu

Nokia Image Exchange myös S40-puhelimille
Nokia on julkaissut Image Exchange -sovelluksen nyt myös S40-puhelimille. Aiemmin vain S60-puhelimilla toiminut galleriasovellus mahdollistaa automaattisen kuvien julkaisemisen ja jakamisen ystäville tai kaikelle kansalle nähtäväksi niin puhelimella kuin tietokoneellakin.

Kuvat "varmuuskopioidaan" Nokian Image Exchange -palvelimelle, jonka jälkeen niihin pääsee käsiksi myös tietokoneelta. Kuvat näkyvät automaattisesti ainoastaan itselle, joten jakaminen ja julkaiseminen täytyy/voidaan tehdä kuvakohtaisesti. Osoittamalla selaimen Image Exchange -sivustolle, voit selata omien kuvien lisäksi myös muiden jakamia kuvia sekä ladata kännykältä lähettämäsi kuvat koneelle ZIP-paketoituna. Kätevimmillään palvelu on silloin, kun käytössä on rajaton datayhteys, jolloin kuvat voi huoletta varmuuskopioida netin yli välittämättä puhelinlaskusta.
Toisin kuin isoveljensä, S40-puhelimille suunnattu Java-sovellus, Image Exchange Lite, ei automaattisesti kopio kuvia netin ylitse, joten se soveltuu paremmin käyttäjille, joilla ei ole käytettävissä rajatonta datayhteyttä.

Lite-versio ei ole galleriasovellus, joka on hieman harmillista, sillä Image Exchangen S60-version gallerian käyttökokemus on allekirjoittaneen mielestä omaa luokkaansa Nokialaisissa.

Image Exchagen S60- ja Lite -versiot voit ladata suoraan puhelimeesi osoittamalla puhelimen selaimen osoitteeseen: http://imageexchange.nokia.com/

Töihin AfterDawniin

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja