Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia vastasi Share-huhuihin

Matti Vähäkainu

Nokia vastasi Share-huhuihin
Kerroimme toissapäivänä Reutersin uutisesta, jonka mukaan Nokia lopettaisi panostamisen Share on Ovi -palveluun. Uutisen jälkeen useampi sivusto on pyytänyt selvennystä asiaan Nokialta. Unwired View kysyi asiasta Share on Ovi -palvelun ylläpidolta, jossa palvelun kehityksen lopettaminen tyrmättiin alla olevalla viestillä.


Ilmeisesti Nokia ei ollut kuitenkaan ilmoittanut Sharen työntekijöille asiasta, sillä tämän jälkeen Engadget pyysi Nokialta virallista lausuntoa, joka puolestaan varmisti Reutersin uutisen. Washingtonissa sijaitseva Share on Ovi -kehitystoiminta on siis loppumassa, mutta kuten kerroimme palvelu jatkaa (ainakin nykyisille käyttäjille) ennallaan.

Share on Ovin kehittämisen lopettaminen on osa Nokian panostusta API:n avaamiselle ja kolmannen osapuolen sovellusten integroimiselle Nokian omiin palveluihin. Tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa Nokia tulee todennäköisesti tekemään yhteistyötä maailman suurimpien yhteisö- ja kuvasivustojen kanssa.

Yksinkertaisesti laitettuna: Flickr tai jokin vastaava palvelu tulee korvaamaan Sharen.
Töihin AfterDawniin

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja