Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Android-käyttöliittymä esittäytyy videolla

Matti Vähäkainu

Uusi Android-käyttöliittymä esittäytyy videolla
Android-hakkeroinnista tutuksi tullut Haykuro esitteli muutama päivä sitten HTC Hero -puhelimesta HTC Dream (G1) -puhelimeen siirrettyä Android-versiota. Nyt samainen hakkeri on julkaissut tulevan Androidin käyttöliittymää esittelevän videon.

Tarkkaa tietoa käyttöliittymän alkuperästä ei ole, mutta videosta käy ilmi, että se on huomattavasti nykyistä 1.5-versiota (Cupcake) ja jopa tulevaa 2.0-versiota (Donut) tyylitellympi. Todennäköisesti kyseessä on jokin HTC:n kustomoima käyttöliittymä tuleville puhelimille. Videoiden otsikoissa käytetään rosie-nimeä, liekö kyseessä käyttöliittymän koodinimi.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja