Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia päivitti Ovi Mapsin

4
Matti Vähäkainu

Nokia päivitti Ovi Mapsin
Nokia on julkaissut uuden version Ovi Maps -karttapalvelusta. Sekä mobiililaitteilla että verkossa toimiva palvelu on vielä toistaiseksi beta vaiheessa, mutta jo nyt sitä pääsee kokeilemaan niin kännykällä kuin tietokoneellakin - tosin ei kaikilla kokoonpanoilla.

Uuden Ovi Mapsin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa korkean resoluution satelliitti- ja maastokartat, 2D- ja 3D-näkymät, 3D-maamerkit yli 200 kaupungille, säätiedot, ja Lonely Planetin maamerkkitiedot.
Nokia esitteli samalla myös Ovi Maps Player API -rajapinnan, jonka avulla paikkainformaation ja Ovi Maps -palvelun voi yhdistää helposti omille sivuilleen pienellä JavaScript-ohjelmapätkällä.

Ovi Maps löytyy verkosta osoitteesta http://maps.ovi.com ja puhelimeesi uuden karttasovelluksen voit hakea osoitteesta http://www.nokia.com/betalabs/maps.

Kommentit (4)

Jusanderi (vahvistamaton)

2

Tallentaako tämä(kin) Nokian uusi palvelu salasanat ja tunnukset käyttäjän tietämättä jollekin Nokian hyshys-palvelimelle?...

Vastaa
JiM Beam (vahvistamaton)

4

Jusanderi, ei tietenkään. Näin voit joka kerta laittaa minkä tahansa salasanan ja tunnuksen koska palvelin ei sitä voi tarkistaa, se kun ei sitä tiedä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja