Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Beta Labsiin sisätilojen paikannusta Kamppi trialilla

1
Matti Vähäkainu

Nokia Beta Labsiin sisätilojen paikannusta Kamppi trialilla
Nokia Beta Labs on julkaissut sisätiloissa tapahtuvaan paikannukseen perustuvan Kamppi trialin toisen osan. Beta Labsin kautta ladattava Nokia Kamppi trial -sovellus paikantaa puhelimen WLAN-verkkoja avulla Kampin ostoskeskuksen sisätiloissa, joissa GPS-signaalia ei saada.

Tätä kokeellista palvelua pääset kokeilemaan S60-puhelimella, jossa on WLAN. Palvelu toimii luonnollisesti ainoastaan kauppakeskus Kampissa, jossa sitä voidaan käyttää paikkatiedon jakamiseen tekstiviestillä ja Facebookin kautta tai kavereiden, kauppojen tai ravintoloiden paikannukseen.


Kommentit (1)

leMnICsvRsRsgXQ (vahvistamaton)

1

Bem melhor do que eapsrer tanto igual ao Android ou ate9 mesmo ne3o sair e ficar fazendo alarde. Je1 a Nokia falou que vai sair, e acaba saindo mesmo. O que ne3o se pode eapsrer o mesmo para o Android.Gostei muito dessa noticia, mas achei que seria hj, mas mesmo assim to contente com meu N8 que faz muito mais do que o Xperia X10 q eu tinha.Abrae7os!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja