Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson Xperia X2 vuosi nettiin

8
Matti Vähäkainu

Sony Ericsson Xperia X2 vuosi nettiin
Viime vuonna julkaistun Sony Ericsson Xperia X1:n seuraaja Xperia X2 on vuotanut nettiin. Jo aiemmin vuotaneen pienen kuvan lisäksi nyt on tarjolla jo hieman parempilaatuisia otoksia, joista selviää suhteellisen hyvin X2:n ulkonäkö ja -muoto.

Jjlifeblogin kuvissa julkaisematon Xperia X2 esiintyy sekä QWERTY-näppäimistö piilotettuna että näppäimistö esillä. Nyt esillä ollut puhelin on hopea, joten on odotettavissa, että puhelin tulee myyntiin ainakin hopeana ja mustana -- myös X1 on saatavilla näillä värivaihtoehdoilla.
About-näkymästä otettu kuva kertoo, että puhelimen suorittimena toimii Qualcommin MSM 7200 ja muistia on noin 200 megaa. Puhelimen käyttöjärjestelmä on Windows Mobile 6.5. Valitettavasti Sony Ericssonilta ei ole kuulunut pihahdustakaan puhelimen ominaisuuksista, julkaisuaikataulusta tai hinnasta.Kommentit (8)

Jeppe (vahvistamaton)

1

Näyttää suht hyvältä. Jospa näppis ois tässä mallissa pikkasen paranettu. Ja ei mitään ihme kieli ja näppis sekoilua, vaan se tulis heti suomeen ääkköös näppiksillä ja suomi rom sisällä. Ja se ei saa olla kalliimpi kuin N97. Ehkä 50 halvempi niin vois jo myydä.

Vastaa
Jyrki (vahvistamaton)

4

Todella vanhan näköinen. Vahva 80-luvun henki, eli ruma kuin mikä!

Vastaa
Monty (vahvistamaton)

6

Näppis on jo nykyisessäkin mallissa hyvä. En vain ymmärrä, että miksi ei käytetä QWERTY tyylistä numeronäppäimistöä, menee usein sen kanssa sekaisin kun on eripäin.

Vastaa
mikko (vahvistamaton)

8

tuskin käyttävät prossuna Qualcommin MSM 7200 piiriä, joka pyörii 400Mhz, kun X1 mallissakin käytettäm 7200A piiriä joka on 528Mhz. huhut väittää että siinä olisi enneminkin se 1ghz snapdragon QSD8250 piiri.

mitä tulee tuohon kuvaan niin se voi olla mikä lie betamalli, eihän tuo 7200 tuolta edes näy kunnolla, siellähän voi olla se A kirjain perässä joka ei ole mahtunut kuvaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja