Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa B7610 OmniaPRO -kosketusnäyttöpuhelin QWERTYllä

8
Matti Vähäkainu

Samsungilta tulossa B7610 OmniaPRO -kosketusnäyttöpuhelin QWERTYllä
Samsungin B7610 OmniaPRO -älypuhelin on vuotanut nyt virallisten tuotekuvien muodossa nettiin. Puhelin jota aiemmin kutsuttiin nimellä Samsung B7610 Louvre on osoittautunut nyt B7610 OmniaPRO:ksi, ja siitä on löytynyt todisteita Samsungin pressigalleriasta.

Todennäköisesti alkusyksystä julkaistava OmniaPRO on isolla 3,5 tuuman OLED-kosketusnäytöllä ja QWERTY-näppäimistöllä varustettu älypuhelin. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa viiden megapikselin kamera LED-salamalla, giga sisäistä muistia, 3G-yhteydet, HSDPA/HSUPA, WLAN, GPS, microSD-muistikorttipaikka, 3,5mm kuulokeliitin, TV-ulostulo, Bluetooth, FM-radio ja tuki Divx/WMV/H.264-videoille.
Toisin kuin Symbian-pohjaisessa Omnia HD:ssa, OmniaPRO:ssa alustana toimii Windows Mobile, jonka päällä pyöritetään Samsungin omaa käyttöliittymää. Puhelimesta löytyy kaksi erilaista käyttöliittymänäkymää, Media ja Pro, joiden välillä voidaan vaihtaa painamalla siihen tarkoitukseen omistettua nappia.

Samsung ei ole vahvistanut puhelimen julkaisuaikataulua tai hintaa, mutta oletettavasti se asettuu Omnia HD:n hintaluokkaan, noin 500 euroon.

Kommentit (8)

juupa juu... (vahvistamaton)

1

Tyylikäshän tuo on. Mutta eniten siinä hirvittää tuo Windows. Olis kiva tietää millainen winmo on käyttää. Itse joskus testasin Xperiaa ja Samsungin jotain toista winmo-puhelinta ja niissä tuntui hieman hitaamman ja tahmeamman tuntuiselta tuo winmo alusta.

Vastaa
hosti (vahvistamaton)

2

Samsung puskee kyllä uusia puhelimia koko ajan. Uskoisin että Samsung menee markkinajohtoon pian.

Vastaa
TheFox69 (vahvistamaton)

3

On kyllä todella tyylikäs puhelin, hinta on varmasti aika mojova... Kuten yleensä nuo WinMo älykapulat

Vastaa
psp (vahvistamaton)

4

on kyllä lähes kopio nokian N97:sta, myös ominaisuuksien puolesta... hyvä niin!

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Timo (vahvistamaton)

5

Tuntuu, että kaikki winmo puhelimet ovat tehty vähän turhan niukalle raudalle (voihan tuo vika olla winmo:ssakin).

itse olen käyttänyt HTC, Sony ja Samsung mallisia ja HTC:t ovat parhaimpia kokonaisuuksia ja samsung änkee omia kikkuloitaan sekaan liikaa.

parin vuoden winmo käytön jälkeen E71:n käyttö on hepreaa :)

Vastaa
UNIX (vahvistamaton)

7

Windows Mobilen toimintavarmuus,ilman bugeja EPÄILYTTÄÄ!!.
Olisivat laittaneet ennemmin Symbianin!.

Vastaa
Vesku Paananen

8

UNIXille, että kannattaa kokeilla WinMo-laitetta eikä arvailla. Tänä päivänä Windows-luurit ovat kehittyneitä älypuhelimia, joihin saa paljon erilaista softaa. Täällä Suomessa ihmiset eivät ole kokeilleet laitteita, johtuen hieman erikoisesta markkinatilanteesta.

Nämä Samsungit tulevat Windows Mobile 6.5 -kättiksellä, jonka päälle vlamistaja on tehnyt myös omia lisäyksiä. Ja jos ne eivät miellytä, voi käyttäliittymän korvata jollakin kolmannen osapuolen softalla esim. SPB:n Shellillä.

PRO-sarja on tehty ammttikäyttöön, mutta mukana on myös kuluttajapuolen kaikki herkut, kuten spekseistä näkyy.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja