Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kokeiluversio Nokian pikaviestisovelluksesta saatavilla E75:lle

Markus Lehtiniitty

Kokeiluversio Nokian pikaviestisovelluksesta saatavilla E75:lle
Nokia on julkaissut Nokia Beta Labs -sivustonsa kautta uuden pikaviestit mukanaan tuovan kokeiluversion Nokia Messaging -sovelluksestaan. Kokeiluversio on tarkoitettu vain Nokia E75 -puhelimelle, ja se on toteutettu Java-tekniikalla.

Nokian tarkoituksena on alusta asti ollut tuoda myös pikaviestit mukaan Messaging-sovellukseen, mutta toistaiseksi se on tarjonnut vain sähköpostiominaisuudet.
Nokian mukaan sovelluksen avulla pikaviestien lähettäminen ja vastaanottaminen sujuvat helposti, kuten myös keskustelujen välillä vaihtaminen ja niiden tallentaminen ja näkymättömästi sisäänkirjautuminen. Luonnollisesti sovellus tarjoaa myös taustalla ollessaan ilmoitukset saapuneista pikaviesteistä.

Valitettavasti pikaviestiverkkojen tuki rajoittuu toistaiseksi vain Ovi Chatiin ja Yahoo! Messengeriin, mutta Nokia lupaa lähitulevaisuudessa tuovansa sovellukseen laajemman pikaviestiverkkovalikoiman.

Myös puhelintukea laajennetaan tulevaisuudessa. Toistaiseksi tuore beta-kokeiluversio on saatavilla vain Nokian E75-mallille, jonka mukana toistaiseksi ainoana puhelimena tulee elinikäinen käyttöoikeus Nokia Messaging -palveluun.

Nokian tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota Messaging-sovellusta operaattoreiden kautta, esimerkiksi osana operaattoreiden tarjoamia datapaketteja, ja näin kerätä tuloja palvelusta.

Nokia Messaging - E75 IM Betan esittely- ja lataussivu
Beta Labs -blogin merkintä aiheesta

Muille puhelimille kuin E75:lle on saatavilla vanhempi versio (joka ei sisällä pikaviestitoiminnallisuutta) tätä kautta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja