Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian N97-päivitys julki

Markus Lehtiniitty

Nokian N97-päivitys julki
Nokia on julkaissut ensimmäisen ohjelmistopäivityksen tuoreelle kosketusnäytölliselle N97-lippulaivamallilleen.

Päivitys on versionumeroltaan 11.0.021. Päivityksen kerrotaan tarjoavan merkittäviä parannuksia yleiseen vakauteen ja toimintaan, erityisesti sähköpostin, kuvaamisen, USB-yhteyden, widgettien vakauden ja näytönvaihdosten osalta. Tarkempaan englanninkieliseen muutoslokiin voi tutustua esimerkiksi Symbian-Freak.com-sivuston artikkelissa.
nokiAAddict.com-sivuston Gerry Moth on raportoinut päivittäneensä N97:n uuteen versioon. Hän kertoo vakauden olevan yleisesti ottaen parempi ja lukituksen sekä lukitusnäppäimen nyt toimivan oikein. Sen sijaan musiikkisoitin näyttää edelleen vääriä albumien kansikuvia.

N97:n päivittäminen onnistuu kätevimmin puhelinverkon yli ns. FOTA-päivityksenä. Päivitys ei hävitä puhelimesta käyttäjän tallentamia tietoja. Toinen vaihtoehto päivittää N97 on tietokoneen kautta Nokia Software Updater -sovelluksen avulla.

Päivityksen saatavuus vaihtelee ja on mahdollista, että suomalaiselle ohjelmistoversiolle sitä ei toistaiseksi ole saatavissa.

Myös Nokia N96 on saanut päivityksen, joka myös tarjoaa lähinnä vain pieniä bugikorjauksia. Siitä lisää muun muussa täällä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja