Sony Ericssonin ensimmäisestä Google-puhelimesta kuvia?

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin ensimmäisestä Google-puhelimesta kuvia?
Sony Ericssonin tulevasta, yhtiön ensimmäisestä Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetusta puhelimesta on nyt mahdollisesti saatu ensimmäiset kuvat julkisuuteen. Sony Ericsson on jo aiemmin itse kertonut kehittävänsä Android-puhelinta.

Vuodon takana on tanskalainen Mobil.nu-sivusto. Kuvien ja tietojen aitouteen kannattaa kuitenkin toistaiseksi vielä suhtautua varauksellisesti. Mobil.nu perustaa tietonsa kertomansa mukaan käsiinsä saamiinsa "yhtiön sisäisiin dokumentteihin".

Kuvien mukaan Sony Ericssonin ensimmäinen Android-puhelin sijoittuisi XPERIA-brändin alle. Koodinimellä Rachael tunnetun puhelimen kerrotaan sisältävän kellotaajuudeltaan yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -prosessorin, HSDPA-yhteydet 3G-verkossa ja kahdeksan megapikselin automaattitarkenteisen kameran. Toistaiseksi uutuudesta ei tiedetä muuta, kuten esimerkiksi kosketusnäytön kokoa. Kuvien perusteella kuitenkin tiedetään, että fyysistä täysnäppäimistöä ei Rachaelista löydy.



Sony Ericssonin Android-uutuuden julkistuksen odotetaan tapahtuvan loppuvuoden aikana.

Mobil.nu:n artikkeli Rachaelista

Samassa yhteydessä myös toisesta Sony Ericssonin tulevasta puhelimesta on saatu tietoja julkisuuteen. Koodinimellä Kiki tunnettu puhelin on erittäin erikoinen ja toistaiseksi siitä on saatavilla vain hyvin aikaisen vaiheen muotoilumallin kuvat.

Kuten alla olevasta kuvastakin näkyy, on Kikissä läpinäkyvä lasinäyttö, jota voi katsella sekä puhelimen etu- että takapuolelta. Kuvissa ei puhelimessa näy mitään kiinteitä näppäinmerkintöjä, mutta selvästikin paikat perinteiselle numeronäppäimistölle puhelimesta löytyy. Tietoihin ja kuviin Kikistä kannattaa suhtautua vielä Rachaeliakin suuremmalla varauksella. Puhelin voi markkinoilletulonsa osalta olla vielä parinkin vuoden päässä ja muuttua aikojen saatossa merkittävästi.

Mobil.nu:n artikkeli Kikistä



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
ressu (vahvistamaton)

2

En haluaisi halkoa hiuksia, mutta android puhelin ei automaattisesti ole google puhelin ("google experience"). Jos puhelimessa ei ole googlen brandaystä puhelin on ainoastaan android puhelin. Eli HTC Hero ei ole Google puhelin kun taas HTC Dream ja Magic vuorostaan ovat.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.