Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:ltä jatkossakin sekä Google- että Microsoft-puhelimia

Markus Lehtiniitty

HTC:ltä jatkossakin sekä Google- että Microsoft-puhelimia
HTC tulee jatkossakin tuomaan markkinoille sekä Googlen Android-käyttöjärjestelmällä että Microsoftin Windows Mobilella varustettuja puhelinmalleja.

Ennen Googlen Androidin saapumista HTC:n koko puhelinmallisto perustui Windows Mobilelle. HTC olikin Microsoftin "hovivalmistajan" roolissa. Tilanne muuttui kuitenkin Androidin myötä. HTC on toistaiseksi julkistanut kolme Android-puhelinta (Dream, Magic ja Hero) ja on myös Android-puhelinten osalta ollut edelläkävijän asemassa.

Tällä hetkellä Windows Mobile on selkeästi jäänyt kehityksen jalkoihin mobiilikäyttöjärjestelmämarkkinoilla. HTC ei kuitenkaan aio jatkossakaan luopua Windows Mobile -puhelimistaan mallistossa - tosin Android kattaa jatkossa kasvavan osan mallistosta, mahdollisesti jopa suurimman osan.HTC:n käyttöjärjestelmävalinta on looginen. Androidin ja Windows Mobilen käyttäjäkunnat eroavat: Android on suositumpi yksittäisten kuluttajien keskuudessa, Windows Mobile puolestaan yrityspuolella.

Asiasta kertoi Mobile News -sivusto HTC:n Jon Frenchin kommentteihin perustuen.

Lisäksi HTC:n tulevaisuuden mallistoa koskee myös toinen tuore uutinen. MobileCrunch-sivuston mukaan HTC aikoo jatkossa varustaa käytännössä kaikki uudet puhelinmallinsa 3,5 millimetrin standardilla kuulokeliitännällä. Toistaiseksi HTC:n kymmenien puhelinten mallistosta vain kolmesta (Hero, Touch HD ja Advantage X7510) on löytynyt 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Jatkossa laadukkaampien kuulokkeiden liittämiseksi HTC:n uusiin puhelimiin ei siis enää tarvita minkäänlaisia adaptereita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.