Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n ohjelmistokauppa auki Aasiassa, kohta muuallakin

Markus Lehtiniitty

LG:n ohjelmistokauppa auki Aasiassa, kohta muuallakin
Maailman kolmanneksi suurin puhelinvalmistaja LG on virallisesti avaamassa oman ohjelmistokauppansa huomenna Aasian markkinoilla. Toistaiseksi kauppa aukeaa vain Australiassa ja Singaporessa englanninkielisenä. Muiden Aasian maiden on tarkoitus seurata pian. Vuoden 2009 loppuun mennessä LG:n on tarkoitus avata kauppansa myös Euroopassa ja Etelä-Amerikassa, yhteensä 22 maassa ja 15 eri kielellä.

LG:n kaupan nimi on LG Application Store. Kauppaan pääsee jo tutustumaan osoitteessa lgapplication.com.
Kaupan valikoimiin kuuluu aluksi yli 1400 sovellusta, joista hieman yli 100 on ilmaisia. Suurin osa kaupan sisällöstä on siis maksullista. Vuoden 2009 loppuun mennessä LG:n mukaan kaupassa pitäisi olla jo yli 2000 erilaista sovellusta. Ohjelmien lataaminen edellyttää ilmaista rekisteröitymistä palveluun.

LG:n ohjelmistokauppa on toistaiseksi tarkoitettu vain yhtiön Windows Mobile -älypuhelimille, kuten LG KS20:lle. Tarkkoja tietoja puhelintuen laajenemisen aikataulusta ei ole, mutta LG lupailee tukea uusille puhelimille jo lähiaikoina.

LG seuraa omalla ohjelmistokaupallaan Applen App Storen aloittamaa trendiä, jota kaikki suuret puhelinvalmistajat ovat lähteneet seuraamaan. Muun muassa Nokialla on Ovi Storensa ja Googlen Android-puhelimilla Android Marketinsa. LG:n ohjelmistokaupan myötä kaikilla puhelinalan suurimmilla pelureilla on nyt omat kauppansa. Applen App Store on ollut ylivoimaisesti suosituin kaupoista: App Storesta löytyy jo lähemmäs 60000 sovellusta ja latauksia kaupasta on kertynyt kohta jo vähintään 1,5 miljardia kappaletta.

LG:n koreankielinen lehdistötiedote

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja