Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa uusi Giorgio Armani -puhelin

Markus Lehtiniitty

Samsungilta tulossa uusi Giorgio Armani -puhelin
Samsungilta on tulossa lähiaikoina toisen sukupolven Giorgio Armani -puhelin. Tulevasta tyylipuhelimesta on nyt saatu hieman teknisiä tietoja julkisuuteen. Kuvia tulevasta Armani-puhelimesta ei kuitenkaan vielä toistaiseksi ole julkisuuteen lipsahtanut - tämän juttumme kuvassa esiintyykin Samsungin aiempi, ensimmäinen Armani-puhelin P520. P520:n lisäksi Samsungin valikoimiin on kuulunut myös yksinkertaisempi Emporio Armani Samsung NIGHT EFFECT -puhelinmalli.

Tulevan Armani-puhelimen mallikoodi tulee olemaan B7620. Puhelimen tekniset tiedot ovat päässeet julkisuuteen melko erikoisesta lähteestä, Bluetooth SIG -järjestön sivuilta.
Samsung Giorgio Armani 2 -puhelin perustuu Bluetooth SIGin mukaan Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmän 6.1 Professional -versiolle ja sisältää kellotaajuudeltaan 800 megahertsin prosessorin sekä erillisen grafiikkapiirin. Vaikka puhelin toistaiseksi onkin varustettu Windows Mobile 6.1:lla, saattaa puhelin tulla markkinoille kuitenkin varustettuna uudemmalla Windows Mobile 6.5:lla.

Muista ominaisuuksista tiedetään uutuuden sisältävän internetselaimen RSS-tuella, tuen multimediaviesteille, pikaviestinnälle ja sähköpostille, (A-)GPS-paikannuksen, musiikkisoittimen, laajan videoformaattituen (mukaan lukien mm. DivX ja XviD), stereo-FM-radion RDS-tuella, käyntikorttilukijasovelluksen, kuvan- ja videonmuokkausominaisuudet, mahdollisuuden vaihtaa työ- ja vapaa-aika tilojen välillä sekä Word-, Excel-, PowerPoint ja PDF-dokumenttien katseluohjelmat. Lisäksi Mobilecowboys.nl-sivuston mukaan laitteesta löytyisi sivusta esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö.

Monet tulevan Armani-puhelimen ominaisuudet jäävät yhä myös hämärän peittoon. Esimerkiksi kameran tai näytön tarkkuudesta ei toistaiseksi ole tietoa, kuten ei ole myöskään mallin julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja