Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerilta neljä puhelinta loppuvuodesta, Dellin puhelinsuunnitelmista lisätietoa

Markus Lehtiniitty

Acerilta neljä puhelinta loppuvuodesta, Dellin puhelinsuunnitelmista lisätietoa
Älypuhelinten viime aikojen aiempaa vahvemman esiinmarssin ja älypuhelinmarkkinoiden kasvun seurauksena useat, yleisesti lähinnä tietokonevalmistajina pidetyt yhtiöt ovat jälleen kiinnostuneet myös puhelimarkkinoista. Tähän joukkoon lukeutuvat myös Acer sekä Dell.

Acerin odotetaan tuovan loppuvuodesta markkinoille neljä älypuhelinta, kertoo DigiTimes. Kolme näistä käyttäisi Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmää ja yksi Googlen Androidia. DigiTimesin mukaan puhelimet tulisivat markkinoille syyskuun lopussa tai vuoden viimeisellä neljänneksellä.
Acerin mallien nimeämiskäytäntö on yksinkertainen: A1, C1/E1, F1 ja L1. A1 olisi Android-puhelin ja muut varustettuja Windows Mobilella, luultavasti jo sen tulevalla 6.5-versiolla. Acer F1:stä, L1:stä ja C1:stä olemme kertoneet jo aiemminkin kuvien kera. Sen sijaan tarkemmat tiedot A1:stä ovat vielä pimennossa.

DigiTimes perustaa tietonsa tulevien Acereiden markkinoilletuloaikatauluista taiwanilaisten puhelinkomponenttien valmistajien tietoihin. DigiTimesin mukaan Compal Communications valmistaisi L1:n, F1:n ja A1:n ja Inventec Appliances C1/E1:n.

Dellin tulevat puhelinsuunnitelmat vielä melkoisen sumun peitossa. Aivan täyttä varmuutta edes siitä, että Dell todella on puhelinliiketoimintaan jälleen lähdössä ei toistaiseksi ole. cellular-news-sivusto on kuitenkin kertonut nykyisin Dellillä työskentelevän, entisen Motorolan puhelinliiketoimitojen johtaja Ron Garriguesin kertoneen Dellin keskustelevan operaattoreiden kanssa näiden tarpeista ja haluista.

Delliltä odotetaan ainakin yhtä Androidilla varustettua puhelinta. Dellin mahdollisesti markkinoille tulevasta Android-puhelimesta on jo vuotanut julkisuuteenkin yksi kuva, joka löytyy jutun lopusta.

Vaikka Dell vaikuttaisi olevan puhelimensa kehityksessä jo melko pitkällä, on silti yhä mahdollista, että Dell päättää luopua koko hankkeesta. Aiemminkin Dellin on huhuttu olleen jo lähellä puhelintensa julkistusta, mutta sen Android- ja Windows Mobile -puhelimet eivät kelvanneet operaattoreille.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja