Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaksi halpapuhelinta esittelyssä: Samsung S3100 ja LG GB130

Markus Lehtiniitty

Kaksi halpapuhelinta esittelyssä: Samsung S3100 ja LG GB130
Vuosittain julkistetaan ja tuodaan markkinoille satoja (tai tuhansia) erilaisia puhelinmalleja. On siis luonnollista, että hieman heikommilla ominaisuuksilla varustetut puhelimet, jotka eivät tarjoa mitään uutta ikään kuin hukkuvat massaan. Tässä uutisartikkelissa tarjoammekin palstatilaa kahdelle, edellä mainittuun määritelmään erityisen hyvin sopivalle, tulevalle edulliselle puhelimelle.

LG GB130 (kuva vasemmalla) on ainakin Venäjällä markkinoille tuleva yksinkertainen ja helppokäyttöinen, edullinen puhelin. Muotoilultaan liukukansirakenteellinen GB130 on varsin tyylikäs, värityksenä on käytettyä perinteistä mustan ja harmaan yhdistelmää. GB130:n mitat ovat 103,7x47x15,6 millimetriä.
Ominaisuuksiltaan GB130 on odotetusti melko simppeli: kahden tuuman näyttö 120x160 pikselin tarkkuudella ja FM-radio ovat ominaisuuksien huippukohdat. Mutta onnistuuhan GB130:llakin niiden kahden tärkeimmän puhelintoiminnon käyttö: puheluiden ja tekstiviestien. Erikoisuutena radiolle oma fyysinen näppäimensä. Hintaa GB130:lla on Venäjällä 2 990 ruplaa, eli alle 70 euroa.

GB130:sta kertoi Mobile-review.com-sivusto venäjänkielisillä sivuillaan (käännetty Googlella).

Toinen tässä artikkelissa esiteltävä puhelin on Samsungin S3100. Myöskin liukukansirakennetta GB130:n tavoin edustavaa S3100:aa ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta tsekkiläinen Mobil.cz on vuotanut tiedot puhelimesta julkisuuteen.

S3100:n sisältämiä ominaisuuksia ovat muun muassa musiikkisoitin, FM-radio, Bluetooth 2.1 parannettujen datanopeuksien (EDR) kera, USB 2.0 -tuki sekä microSD-muistikorttipaikka. Lisäksi S3100:stä löytyy kamera, mutta valitettavasti sen tarkkuus ei toistaiseksi ole tiedossa. Myöskään näytön tarkkuus ei ole tiedossa.

Markkinoille S3100:n odotetaan saapuvan kuluvan kesän aikana. Tarkkaa tietoa hinnasta ei toistaiseksi ole. Myös S3100 tulee kuitenkin olemaan hyvin edullinen.


Samsung S3100

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja