Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n Chocolatet BL40 ja BL42 tyylikkäänä kuvissa

Markus Lehtiniitty

LG:n Chocolatet BL40 ja BL42 tyylikkäänä kuvissa
LG:n tulevasta, tyylikkäästä valmistajan Black Label -sarjaan kuuluvasta Chocolate BL40 -kosketusnäyttöpuhelimesta on ilmestynyt verkkoon uusia kuvia. BL40:n lisäksi myös toinen, ominaisuuksiltaan hieman yksinkertaisempi Black Label Chocolate -malli BL42 on vuotanut nyt julkisuuteen kuvineen.

BL42 tulee olemaan keskihintaluokan puhelin ja tavallaan suora seuraaja alkuperäiselle Chocolate-mallille. BL42 on GSM- ja 3G-puhelin ja sen ominaisuuksiin odotetaan kuuluvan kosketusnäppäimet tuttuun Chocolate-tyyliin, QVGA-tarkkuuden (240x320 piks.) näyttö, esiin liukuva puhelinnäppäimistö sekä viiden megapikselin kamera salamalla ja Schneider-Kreuznachin linssillä. Toistaiseksi muut tiedot BL42:n suhteen ovat melko olemattomia.
Kuten uusistakin kuvista näkyy, on BL40 muotoilultaan poikkeuksellisen pitkä puhelimeksi. Sen näyttö on vaaka-asennossa kuvasuhteeltaan 21:9, eli erittäin laajakuvainen. Näytön tarkkuus on 800x345 pikseliä. BL40:n kameran tarkkuudeksi on alkanut varmistua viisi megapikseliä. Myös BL40:ssä on BL42:n tavoin Schneider-Kreuznachin linssi. Lisäksi BL40:n ominaisuuksiin kuuluisivat muun muassa GPS-paikannus, WLAN-yhteys, FM-lähetin, 335 megatavun sisäinen tallennusmuisti sekä microSD-muistikorttipaikka.

LG:n odotetaan julkistavan BL40:n ensi kuussa. Toistaiseksi ei ole tietoa, koska BL42 aiotaan julkistaa.

Aiemmin olemme kertoneet BL40:stä kahteen otteeseen: ensin LG:n julkaistua kiusoittelevan lehdistötiedotteen ja -kuvat ja sittemmin esittelyvideon ilmestyttyä YouTubeen.

Alta löytyy kuvia sekä BL40:stä että BL42:sta:


LG BL40


BL40 edestä ja takaa


LG BL42


BL42 näppäinvalot päällä


BL42:n numeronäppäimistö


BL42 takaa


BL42 sekä alkuperäinen LG Chocolate KG800

Uudet BL42-kuvat julkisuuteen toi hollantilainen All About Phones -sivusto (käännetty Googlella).

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja