Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa GW620: täysnäppäimistöllinen Google-puhelin

Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa GW620: täysnäppäimistöllinen Google-puhelin
Korealaisen LG:n tulossa olevasta GW620-puhelinmallista on tihkunut tietoja julkisuuteen LG:n palvelimelta löytyvän puhelimen UA-profiilin kautta.

UA-profiilit ovat tiedostoja, joiden tarkoitus on kertoa tietoa puhelimen teknisistä ominaisuuksista sekä kyvyistä muun muassa operaattoreille. Kuvia tulevasta GW620-uutuusmallista ei vielä toistaiseksi julkisuuteen ponnahtanut.
GW620 tunnetaan myös kehitysnimellä Eve. GW620:sta löytyy Googlen Android -käyttöjärjestelmä ja se tuleekin mahdollisesti olemaan ensimmäinen LG:n kyseisellä alustalla varustettu puhelin. Tämän lisäksi löytynyt UA-profiili paljastaa GW620:sta löytyvän QWERTY-täysnäppäimistön, HVGA-tarkkuuksellisen (320x480 pikseliä) näytön sekä 3G/HSDPA- ja WLAN-yhteydet. Erittäin luultavasti GW620:n näyttö on kosketusnäyttö, mutta aivan täyttä varmuutta tästä ei ole.

UA-profiilin olemassaolo antaisi olettaa, että puhelimen julkistus ei olisi kovinkaan kaukana. Mitään tarkkaa tietoa GW620:n julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei kuitenkaan toistaiseksi ole.

GW620:n UA-profiilin löysi hollantilainen NieuweMobile.nl-sivusto, joka myös kertoi asiasta ensimmäisenä.

LG:n on jatkossa tarkoitus laajentaa älypuhelinvalikoimaansa melko merkittävästi. Yhtiö aikoo käyttää Android-alustan ohella pääasiassa Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmää puhelimissaan.

Tässä vielä linkki GW620:n UA-profiilidokumenttiin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja