Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa GW620: täysnäppäimistöllinen Google-puhelin

Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa GW620: täysnäppäimistöllinen Google-puhelin
Korealaisen LG:n tulossa olevasta GW620-puhelinmallista on tihkunut tietoja julkisuuteen LG:n palvelimelta löytyvän puhelimen UA-profiilin kautta.

UA-profiilit ovat tiedostoja, joiden tarkoitus on kertoa tietoa puhelimen teknisistä ominaisuuksista sekä kyvyistä muun muassa operaattoreille. Kuvia tulevasta GW620-uutuusmallista ei vielä toistaiseksi julkisuuteen ponnahtanut.
GW620 tunnetaan myös kehitysnimellä Eve. GW620:sta löytyy Googlen Android -käyttöjärjestelmä ja se tuleekin mahdollisesti olemaan ensimmäinen LG:n kyseisellä alustalla varustettu puhelin. Tämän lisäksi löytynyt UA-profiili paljastaa GW620:sta löytyvän QWERTY-täysnäppäimistön, HVGA-tarkkuuksellisen (320x480 pikseliä) näytön sekä 3G/HSDPA- ja WLAN-yhteydet. Erittäin luultavasti GW620:n näyttö on kosketusnäyttö, mutta aivan täyttä varmuutta tästä ei ole.

UA-profiilin olemassaolo antaisi olettaa, että puhelimen julkistus ei olisi kovinkaan kaukana. Mitään tarkkaa tietoa GW620:n julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei kuitenkaan toistaiseksi ole.

GW620:n UA-profiilin löysi hollantilainen NieuweMobile.nl-sivusto, joka myös kertoi asiasta ensimmäisenä.

LG:n on jatkossa tarkoitus laajentaa älypuhelinvalikoimaansa melko merkittävästi. Yhtiö aikoo käyttää Android-alustan ohella pääasiassa Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmää puhelimissaan.

Tässä vielä linkki GW620:n UA-profiilidokumenttiin.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja