Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Ovi Files -tiedostopalvelu maksuttomaksi

Markus Lehtiniitty

Nokian Ovi Files -tiedostopalvelu maksuttomaksi
Nokia on muuttanut aiemmin maksullisen Ovi Files -tiedostosäilytyspalvelun maksuttomaksi. Ovi Files mahdollisti siihen liitettyihin tiedostoihin käsiksi pääsyn miltä tahansa tietokoneelta tai palveluun liitetystä puhelimesta.

Aiemmin Ovi Files -palvelun hinnoittelu perustui haluttuun tallennustilan määrään ja maksut oli mahdollista suorittaa joko kuukausi- tai vuosiperusteisesti. 10 gigatavun tallennustila maksoi 6,99 euroa kuukaudessa tai 49,99 euroa vuodessa ja 30 gigatavun tallennustilan hinnat olivat vastaavasti 12,99 euroa ja 99,99 euroa.
Nokia ei onnistunut saavuttamaan Ovi Files -palvelullaan suurta suosiota. Ilmeisestikin maksuttomaksi muuttuminen johtuu juuri tästä. Nokia itse toteaa asiasta: "Liikkuva pääsy tiedostoihin on mobiilin elämäntyylin yksi peruspilari. Tuomalla Ovi Filesin maksuttomana Nokia voi yhdistää useampia ihmisiä Oviin ja kiihdytttää kehittyneempien Files- ja Ovi-ominaisuuksien kehitystä".

Ovi Files -palvelun maksaville asiakkaille palautetaan rahaa sopimuksen jäljellä olevaa määrää vastaava summa.

Ainakin E75-puhelimessa ja mahdollisesti myös muissa E-sarjalaisissa on mukana tullut elinikäinen ilmainen käyttöoikeus Ovi Files -paveluun. Nyt palvelun käyttäjiksi voivat kuitenkin liittyä kaikki täällä Ovi Files -sivuilla.

Ovi Files perustuu Nokian ostaman Avvenu-yhtiön aiempien tuotteiden pohjalle. Nokia ilmoitti ostavansa Avvenun loppuvuodesta 2007 - kaupan hintaa ei tuolloin paljastettu.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja