Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG myynyt yli viisi miljoonaa Cookie-kosketuspuhelinta

Markus Lehtiniitty

LG myynyt yli viisi miljoonaa Cookie-kosketuspuhelinta
LG on tiedottanut myyneensä jo yli viisi miljoonaa kosketusnäytöllistä Cookie-puhelinta. Aikaa kyseisen määrän saavuttamiseen kului yhdeksän kuukautta. Kolme kuukautta sitten Cookie-puhelimia oli myyty vain kaksi miljoonaa. Ensimmäiset miljoona Cookie-puhelinta puolestaan myytiin markkinoilletuloa seuranneiden 14 viikon aikana.

Cookie-puhelimia on siis myyty noin 19 000 joka päivä, joka vastaa yhdeksän puhelimen minuuttivauhtia. LG kertoo tiedotteessaan myös hauskoja tietoja: jos viisi miljoonaa Cookie-puhelinta laitettaisiin vierekkäin, kattaisivat ne 29 000 neliömetrin alan ja jos samaiset viisi miljoonaa puhelinta järjestettäisiin jonoksi, olisi sen pituus 535 kilometriä.
LG Cookie, joka tunnetaan myös nimillä LG KP500, KP501 (Orange-operaattorille räätälöity) tai KP502 (Vodafonelle), on edullinen kosketusnäytöllä varustettu puhelin, jonka muihin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kolmen megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, kiihtyvyysanturi sekä FM-radio. Cookie on vain GSM-puhelin, joka tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Cookiessa käytetään LG:n Active Flash -käyttöliittymää.

LG:n tavoitteet Cookien osalta eivät pääty viiden miljoonaan myyntiin. "Edullisen kosketusnäyttöpuhelimemme strategia on sujunut yli odotusten. Jos nykyinen suunta jatkuu, odotamme Cookien myynnin ylittävän 10 miljoonan rajan kuluvan vuoden aikana", sanoi LG Electronics Mobile Communicationsin toimitusjohtaja Skott Ahn yhtiön tiedotteessa.

Suomessa LG Cookie eli KP500 sijoittuu reilusti alle 200 euron hintaluokkaan. Cookie on nykyisin saatavana yhteensä yhteensä yli 10 erilaisena värivaihtoehtona, kun alun perin vaihtoehtoja oli vain neljä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja