Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkistamassa piakkoin iPhone 3GS 8GB:n?

Markus Lehtiniitty

Apple julkistamassa piakkoin iPhone 3GS 8GB:n?
Tuoreimpien tietojen mukaan Apple saattaa olla julkaisemassa aivan lähiaikoina iPhone 3GS 8GB:n korvaamaan vanhan iPhone 3G 8GB -mallin. Näin iPhone 3GS -mallisto laajenisi kahdeksan gigan tallennusmuistilla varustetulla mallilla 16 ja 32 gigatavun mallien jatkoksi.

Apple julkisti iPhone 3GS:n alun perin 8. kesäkuuta, mutta ilmoitti samalla jättävänsä edellisen sukupolven iPhone 3G 8GB -mallin myyntiin ja laski sen hintaa - Yhdysvalloissa 199 dollarista 99 dollariin AT&T:n kahden vuoden liittymäsopimuksen kanssa.
Uudet tiedot perustuvat kanadalaiselta Rogers-operaattorilta vuotaneisiin dokumentteihin, joiden mukaan se olisi jo lähettämässä uusia iPhone 3GS 8GB -puhelinmalleja kauppoihin. Dokumenttien mukaan uusi malli korvaisi iPhone 3G 8GB:n. iPhone 3GS 8GB säilyisi myös mitä luultavimmin hinnaltaan edeltäjänsä kaltaisena - tosin varmistusta tälle ei toistaiseksi ole.

Tuoreita tietoja tukevat iPhone 3G 8GB:n viimeaikaiset toimitusvaikeudet. Apple luultavasti jätti mallin myyntiin aiemmin kesäkuussa tyhjeentääkseen varastoja. Nyt varastot alkavat olla tyhjillään - ja voisi olla uuden mallin aika.

Uusi iPhone 3GS eroaa aiemmasta iPhone 3G:stä pääasiassa korkeammalla HSDPA-nopeustuella, toimintaa nopeuttavilla tehokkaammalla prosessorilla ja suuremmalla RAM-muistilla, paremmalla kameralla ja videokuvaustuella, digitaalisella kompassilla sekä ääniohjaustoiminnolla. Tähän asti iPhone 3GS on ollut saatavilla iPhone 3GS 16GB ja iPhone 3GS 32GB -malleina.

Asiasta kertoi The Boy Genius Report -sivusto. Alta löytyy liitettynä BGR:n artikkelista löytyvät kaksi kuvaa Rogersin dokumentista, johon uudet tiedot perustuvat.

iPhone 3GS:n 32-gigainen malli on parhaillaan myös Puhelinvertailu.comin testattavana. Laajempi testiartikkeli puhelimesta on tulossa myöhemmin, mutta olemme jo aiemmin kertoneet ensikokemuksemme uudesta iPhonesta.Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja