Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa myös BL20 aiempien supereleganttien BL40:n ja BL42:n seuraksi

Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa myös BL20 aiempien supereleganttien BL40:n ja BL42:n seuraksi
LG:n tulevan, BL20-nimisen, puhelinmallin UA-profiili on paljastunut ja se kertoo tietoja tulevasta, edullisen luokan tyylipuhelimesta. UA-profiilit ovat määrittelytiedostoja, jolla puhelimen kyvykkyyksistä voidaan kertoa muun muassa operaattoreille ja sovelluskehittäjille.

Aiemmin olemme viime aikoina kertoneet LG:n jo virallisestikin jukistamasta, neljän tuuman 21:9-kuvasuhteisella näytöllä ja muutenkin kattavilla ominaisuuksilla varustetusta BL40:stä sekä hieman vaatimattomammasta, samaa tyylisuuntaa edustavasta BL42-liukukansimallista. Niin BL20, BL40 kuin myös BL42 kuuluvat LG:n Black Label -tyylipuhelinten sarjaan.
Paljastuneen UA-profiilin lisäksi BL20:sta ei toistaiseksi ole vielä muita tietoja. UA-profiilin perusteellakin kuitenkiin voidaan sanoa, että BL20 tulee olemaan melko edullisen hintaluokan puhelin. Ominaisuuksista tiedetään UA-profiilin myötä sen verran, että BL20:sta tulee löytymään tavallinen puhelinnäppäimistö, tarkkuudeltaan 240x320 pikselin näyttö sekä GSM-verkkojen lisäksi tuki myös 3G/WCDMA-verkoille.

Mitä luultavimmin BL20:n muotoilu tulee seuraamaan hyvin pitkälti BL40:n ja BL42:n linjoja. BL40 ja BL42 puolestaan seurailevat LG:n aiemman, erittäin suositun Chocolate-puhelimen muotoilua.

Kuvia ei BL20:sta toistaiseksi ole kuitenkaan julkisuuteen saatu. Myöskään tietoa tarkemmasta julkistus- tai myyntiintuloajankohdasta ei ole.

Edellä mainitusta BL40:stä on jo julkaistu myös mainosvideo, joka löytyy alta liitettynä YouTube-palvelusta:

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja