Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan tulevan Google-puhelimen tekniset tiedot ovat tässä

Markus Lehtiniitty

Motorolan tulevan Google-puhelimen tekniset tiedot ovat tässä
Jo aiemmin julkisuuteen vuotaneen Motorolan tulevan Morrison-kehitysnimellisen, Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen teknisistä tiedoista on nyt saatu lisävihiä.

Morrisonin lopullista mallinimeä ei vielä toistaiseksi tiedetä, tosin aiemmin sen yhteydessä on nähty myös CLIQ MB200 -nimi. Uutuuden ominaisuuksiin tulevat kuitenkin kuulumaan QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja paikkatiedon tallennuksella, QVGA-tarkkuuden (320x240 pikseliä) videokuvaus, GPS-paikannus, digitaalinen kompassi, kiihtyvyysanturi, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä stereo-Bluetooth-, WLAN- ja USB 2.0 -yhteydet.
Morrisonia vauhdittaa Qualcommin MSM7201A-prosessori 528 megahertsin kellotaajuudella. RAM-muistia Morrison sisältää 256 megatavua ja Flash ROM -muistia 512 megatavua. Lisäksi laitteesta löytyy microSD-muistikorttipaikka, joka tukee maksimissaan 32 gigatavun kortteja.

Morrisonin näytön tarkkuus on Android-puhelimille tyypillisesti 320x480 pikseliä (HVGA). Morrison tukee neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz) sekä kolmea 3G-taajuutta (WCDMA 900/1700 tai 1900/2100 MHz). Morrisonin sisältämistä ominaisuuksista kertoi ensimmäisenä Android and Me -sivusto.

Morrison tulee olemaan mahdollisesti Motorolan ensimmäinen Android-puhelin tai toinen kahdesta ensimmäisestä. Markkinoille Morrisonin odotetaan saapuvan Yhdysvalloissa T-Mobile-operaattorin kautta 21. marraskuuta. Mahdollisesti puhelin ehtii markkinoille myös Euroopassa vielä tämän vuoden puolella. Morrisonin pitäisi asettua melko edulliseen hintaluokkaan.

Motorolan Android-puhelimista pitäisi löytyä yhtiön itsensä kustomoima käyttöliittymä nimeltään Blur. Siinä sosiaalisten verkostopalveluiden tiedot on tietojen perusteella integroitu tiiviisti mukaan kautta linjan.

Toinen Motorolan toistaiseksi julkisuuteen vuotanut Android-puhelin tunnetaan kehitysnimellä Sholes.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja