Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Outo huhu: Delliltä puhelin Kiinaan jo lähipäivinä

Markus Lehtiniitty

Outo huhu: Delliltä puhelin Kiinaan jo lähipäivinä
TechCrunchin Michael Arringtonin mukaan Dell julkistaisi tai jopa mahdollisesti toisi markkinoille ensimmäisen puhelimensa jo lähipäivinä Kiinassa.

Toistaiseksi sivuston saamat tiedot uudesta puhelimesta ovat kuitenkin erittäin niukkoja. Arringtonin mukaan heidän lähteensä Aasiassa ovat kuitenkin yleensä olleet hyvin perillä asioista - tästä esimerkkinä muun muassa tiedot Palmin Prestä sekä vieläkin julkistamattomasta, Palmin toisesta webOS-alustalla varustetusta puhelimesta.
Dellin puhelinsuunnitelmista on huhuttu jo pitkään. Tuoreimman huhun mukaan puhelin olisi ainakin aluksi tulossa markkinoille vain Kiinassa. Tämä on mielenkiintoista, sillä Applen iPhone ei vielä Kiinan markkinoille asti ole yltänyt. iPhonea voidaan pitää Dellin uuden puhelimen ehkäpä tärkeimpänä kilpailijana.

Dellin mahdollisesti jo piakkoin Kiinassa markkinoille tuoman puhelimen tarkoista ominaisuuksista ei toistaiseksi tiedetä paljoakaan. TechCrunchin mukaan puhelin muistuttaa iPhonea, siinä on kosketusnäyttö ja erillistä fyysistä näppäimistöä ei laitteesta löytyisi. Kuvia uutuudesta ei toistaiseksi ole.

Mahdollisesti, ja jopa todennäköisestikin, puhelimen käyttöjärjestelmä tulisi olemaan Googlen Android. Aiemmin Dellin on huhuttu useampaankin otteeseen työstävän uutta Android-puhelinta. Dellin puhelinhaaveille lisäpontta antaa se, että Motorolan puhelinliiketoiminnan entinen johtaja Ron Garrigues työskentelee nykyään yhtiössä.

Olemme aiemmin kertoneet Dellin puhelinsuunnitelmista muun muassa jutuissa "Android-puhelin Delliltä?", "Dellin tulevasta älypuhelimesta huhutaan" ja "Delliltä älypuhelimia ensi kuussa?". Tähän mennessä huhut eivät ole vielä toistaiseksi käyneet toteen - mutta asia voi olla toisin tällä kerralla.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja