Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n 21:9-laajakuvanäyttöinen BL40-superpuhelin videoesittelyssä ja -testissä

Markus Lehtiniitty

LG:n 21:9-laajakuvanäyttöinen BL40-superpuhelin videoesittelyssä ja -testissä
LG:n tuleva BL40, joka tunnetaan myös uutena Chocolate-puhelimena, on jo päätynyt mobiles.co.ukin testipenkkiin. Tuloksena on reilun kuuden minuutin pituinen video, jolla esitellään ja arvioidaan puhelinta. Kyseinen video löytyy liitettynä tämän jutun lopusta.

LG:n BL40:n tärkein, tai ainakin erottuvin, ominaisuushan on sen 21:9-kuvasuhteinen näyttö. Näytön tarkkuus on 800x345 pikseliä, kokoa sillä on neljä tuumaa ja kyseessä on kapasitiivisella tekniikalla toteutettu kosketusnäyttö. BL40 tukee myös näytön monikosketusta. BL40:n muihin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Schneider Kreuznachin linssillä ja LED-kuvausvalolla, GPS-paikannus ja muun muassa 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhteydet.
Näyttönsä vuoksi BL40 on varsin pitkyltäisen muotoinen. Paksuutta sillä on vain 10,9 millimetriä. Muotoilultaan BL40 seuraa aiempien Chocolate-mallien linjoja elegantilla tyylikkyydellään.

BL40:n odotetaan saapuvan markkinoille jo melko pian. Aiemmin LG on ilmoittanut sen tulevan vuoden kolmannella neljänneksellä, eli viimeistään syyskuussa, myyntiin 54 eri maassa.

Videolla käydään tarkasti läpi puhelimen rakennetta ja ulkoisia ominaisuuksia, S-Class-käyttöliittymää, aloitusnäytön widget-sovelluksia, melko erikoisesti toteutettua sovellusvalikkoa, internetselainta nipistämällä toimivan lähentämisen/loitontamisen kera sekä galleriaa ja videotoistoa. Käyttöliittymä vaikuttaa videon perusteella ainakin osin hieman hitaalta, ja esimerkiksi videon toisto ei käynnisty ensimmäisellä yrittämällä.

Olemme kertoneet BL40:stä useasti aiemminkin, muun muassa LG:n julkaistua ensimmäiset tiedot siitä, mainosvideon ilmestyttyä verkkoon ja virallisten, kunnollisten kuvien ilmaannuttua.

Alta löytyy YouTubesta liitettynä mobiles.co.ukin video, jolla esitellän ja arvioidaan LG:n BL40:tä:

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja