Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa edullinen S3650 Corby -kosketuspuhelin

1
Markus Lehtiniitty

Samsungilta tulossa edullinen S3650 Corby -kosketuspuhelin
Samsungin tuleva S3650 Corby -kosketuspuhelin on ponnahtanut julkisuuteen. Kyseessä tulee olemaan melko edullinen tarjokas, sillä tämän hetken hinta-arvio laitteelle on noin 200 euroa. Mitä luultavimmin hinnoittelu tulee kuitenkin olemaan vielä tätäkin huomattavasti edullisempi.

S3650 Corbyn kosketusnäyttö on kooltaan 2,8 tuumaa ja tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä. Puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin tulevat kuulumaan kahden megapikselin kamera, musiikkisoitin, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka sekä Bluetooth-yhteys stereotuella. Lisäksi S3650 Corbylla pitäisi päästä helposti kiinni YouTubeen, MySpaceen ja Facebookiin.
Odotetusti uutuus pyörii Samsungin omalla alustalla ja sisältää aiemmista Samsungin kosketuspuhelimista tutun widget-perustaisen TouchWiz-aloitusnäytön. S3650 Corby on nelitaajuus-GSM-puhelin (850/900/1800/1900 MHz) ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Painoa S3650 Corbylla on 92 grammaa ja sen mitat ovat 103 x 57 x 13 millimetriä.

Perinteisen mustan väriversion ohella S3650 Corbyn pitäisi saapua markkinoille myös pirteällä kirkkaankeltaisella takakuorella varustettuna. Markkinoille uutuutta odotetaan lähiaikoina. Tietoa Suomeen saapumisesta ei toistaiseksi ole, mutta markkinoilletulo myös täällä on odotettavaa.

Edullisten kosketusnäyttöpuhelinten saralla uutuus seuraa Samsung S5230:aa, jota esimerkiksi Verkkokauppa.com myy parhaillaan 184,90 euron hintaan.

Uutuuspuhelin on jo käynyt myös Yhdysvaltain telehallintoviranomaisen FCC:n testissä. Ensimmäisenä S3650 Corbysta kertoi saksalainen AreaMobile.de-sivusto.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja