HTC:n tulevasta Mega-puhelimesta lisätietoa ja -kuvia

Markus Lehtiniitty

HTC:n tulevasta Mega-puhelimesta lisätietoa ja -kuvia
HTC:n tulevasta, melko edullisesta Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustetusta Mega-kehitysnimellisestä älypuhelimesta on jälleen saatu lisätietoa julkisuuteen.

HTC Megasta tulee löytymään uusi Windows Mobile 6.5 -versio Microsoftin mobiilikäyttöjärjestelmästä. Hinnaltaan Mega asettunee johonkin 200 ja 300 euron väliin. ai.rs blog -sivusto on nyt tuonut Megasta ja sen käyttöliittymästä uusia kuvia julkisuuteen teknisten tietojen kera.

HTC on kustomoinut Windows Mobilen käyttöliittymää omalla TouchFLO:llaan yhtiön aiempien puhelinten tapaan. Megassa ei käytetä TouchFLO 3D:tä vaan vain kaksiulotteista versiota. Uusittu TouchFLO muistuttaa joiltakin osin merkittävästi HTC:n Android-käyttöjärjestelmän Sense-käyttöliittymää.

HTC Mega tulee olemaan nelitaajuus-GSM- (850/900/1800/1900 MHz) ja kaksitaajuus 3G-puhelin (WCDMA 900/2100 MHz). Kosketusnäytöllä on kokoa 2,8 tuumaa ja sen tarkkuus on 240x320 pikseliä. Lisäksi Megan ominaisuuksiin tulevat kuulumaan 3,2 megapikselin kamera, GPS-paikannus, HSDPA-, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. Sekä ROM- että RAM-muistia Megasta löytyy 256 megatavua ja puhelinta pyörittää Qualcommin MSM7225 -prosessori 528 megahertsin kellotaajuudella.



Markkinoille HTC Megan odotetaan saapuvan vielä tämän vuoden puolella. Aiemmin olemme kertoneet Megasta muun muassa tässä aiemmassa jutussamme.

Aiemmin olemme myös kertoneet HTC:n pääjohtajan Peter Choun kommenteista, joiden mukaan yhtiö keskittyy jatkossa vahvemmin keskihintaluokan puhelimiin - joista yhtä Mega edustaa. Megan lisäksi lähiaikoina on tulossa myös edullinen Android-puhelin, Click.



Lisää kuvankaappauksia löytyy ai.rs blog -sivuston merkinnästä.

Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.