Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tulevasta Mega-puhelimesta lisätietoa ja -kuvia

Markus Lehtiniitty

HTC:n tulevasta Mega-puhelimesta lisätietoa ja -kuvia
HTC:n tulevasta, melko edullisesta Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustetusta Mega-kehitysnimellisestä älypuhelimesta on jälleen saatu lisätietoa julkisuuteen.

HTC Megasta tulee löytymään uusi Windows Mobile 6.5 -versio Microsoftin mobiilikäyttöjärjestelmästä. Hinnaltaan Mega asettunee johonkin 200 ja 300 euron väliin. ai.rs blog -sivusto on nyt tuonut Megasta ja sen käyttöliittymästä uusia kuvia julkisuuteen teknisten tietojen kera.
HTC on kustomoinut Windows Mobilen käyttöliittymää omalla TouchFLO:llaan yhtiön aiempien puhelinten tapaan. Megassa ei käytetä TouchFLO 3D:tä vaan vain kaksiulotteista versiota. Uusittu TouchFLO muistuttaa joiltakin osin merkittävästi HTC:n Android-käyttöjärjestelmän Sense-käyttöliittymää.

HTC Mega tulee olemaan nelitaajuus-GSM- (850/900/1800/1900 MHz) ja kaksitaajuus 3G-puhelin (WCDMA 900/2100 MHz). Kosketusnäytöllä on kokoa 2,8 tuumaa ja sen tarkkuus on 240x320 pikseliä. Lisäksi Megan ominaisuuksiin tulevat kuulumaan 3,2 megapikselin kamera, GPS-paikannus, HSDPA-, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. Sekä ROM- että RAM-muistia Megasta löytyy 256 megatavua ja puhelinta pyörittää Qualcommin MSM7225 -prosessori 528 megahertsin kellotaajuudella.

Markkinoille HTC Megan odotetaan saapuvan vielä tämän vuoden puolella. Aiemmin olemme kertoneet Megasta muun muassa tässä aiemmassa jutussamme.

Aiemmin olemme myös kertoneet HTC:n pääjohtajan Peter Choun kommenteista, joiden mukaan yhtiö keskittyy jatkossa vahvemmin keskihintaluokan puhelimiin - joista yhtä Mega edustaa. Megan lisäksi lähiaikoina on tulossa myös edullinen Android-puhelin, Click.Lisää kuvankaappauksia löytyy ai.rs blog -sivuston merkinnästä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja