Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Julkistamattomista Nokia N97 ministä ja N900:sta uudet lehdistökuvat julkisuuteen

Markus Lehtiniitty

Julkistamattomista Nokia N97 ministä ja N900:sta uudet lehdistökuvat julkisuuteen
Nokian N900 ja N97 mini saattavat olla kaksi kaikkien aikojen pahiten ennen virallista julkistustaan julkisuuteen vuotanutta puhelinta. Siltä ainakin tuntuu, sillä lähes joka päivä puhelimista tipahtelee jotain uutta tietoa tai kuvia. Mobile-review on myös julkaissut molemmista puhelimista jo kattavat ensikatsausartikkelinsa.

Nyt samainen ranskalainen Be Geek -sivusto, joka eilen toi julkisuuteen ensimmäisen virallisen kuvan N900:sta, on esitellyt ensimmäisen lehdistökuvan myös N97 ministä sekä uuden kuvan N900:sta.
N97 minin ensimmäinen lehdistökuva paljastaa laitteesta uuden ruskean väriversion - aiemmin on nähty vain musta malli. Lisäksi mielenkiintoista on, että näytön alapuolelta löytyy vain "N97"-teksti eikä mini-lisänimestä löydy viitteitä ainakaan lehdistökuvasta.

Uudessa N900-kuvassa näytöllä puolestaan käytössä on chat-keskustelusovellus ja edellisestä vuotaneesta lehdistökuvasta poiketen myös laitteen näppäimistö on löytänyt tiensä kuvaan.

N900:n ja N97 minin ominaisuudet ja muut tiedot on käyty jo useasti aiemminkin läpi. Lyhyesti N900 on ensimmäinen puhelinominaisuuksin varustettu Maemo-käyttöjärjestelmän laite ja N97 mini on hieman karsittu, 100 euroa edullisempi versio N97:stä.

Sekä N900:n että N97 minin julkistus tulee tapahtumaan Nokia World -tapahtumassa ensi viikon tiistaina, 2. syyskuuta. Kun kyseisistä malleista tiedetään jo lähes kaikki ennen julkistusta, kääntyy katse osaltaan jo muuallekin. Julkistaako Nokia edellä mainitun kaksikon ohella vielä muitakin uusia puhelimia ensi viikolla? Luultavasti, mutta ne tulevat sijoittumaan edullisempiin hintaluokkiin.

Nokia on muuten hieman muuttanut ja tarkentanut Nokia Wolrdin ohjelmaa vähän aikaa sitten. Nyt yhdeksältä paikallista aikaa Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo avaa tapahtuman "Welcome to Nokia World 09" -nimikkeen alla ja 09:20-09:50-välisenä aikana Nokian Markets-yksikön johtaja Anssi Vanjoki kertonee muun muassa N900:sta ja N97 ministä keynote-esityksessään "The Future of Consumer Driven Mobile Solutions".

Tapahtuman toisena päivänä, 3. syyskuuta, keskitytään enemmän palveluihin. Kello 09:40 paikallista aikaa Nokian Services-yksikön johtaja Niklas Savander kertoo Nokian palvelu-uutisista keynote-esityksessä "Delivering on People & Places", mitä seuraa kello 10:15 Nokian kehitysjohtaja Mary T. McDowellin keynote-esitys "Bridging the gap: Mobile solutions for the next billion".

Alta löytyy uudet lehdistökuvat N900:sta ja N97 ministä:


Nokia N900


Nokia N97 mini

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja