Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n Arena-puhelin ylitti miljoonan rajapyykin

Markus Lehtiniitty

LG:n Arena-puhelin ylitti miljoonan rajapyykin
Eteläkorealainen, maailman kolmanneksi suurin puhelinvalmistaja LG on lehdistötiedotteen välityksellä ilmoittanut yhtiön Arena KM900 -puhelimen myynnin saavuttaneen yhden miljoonan kappaleen rajan. Markkinoille LG Arena saapui huhtikuussa 2009 julkistuksen tapahduttua helmikuussa Mobile World Congress -tapahtumassa.

Erityisen suosittu LG kertoo Arenan olleen ja olevan Euroopan markkinoilla, joilla se autti LG:tä myymään yhteensä viisi miljoonaa puhelinta vuoden 2009 toisella neljänneksellä.
Parhaillaan Arena-puhelin on saatavilla 53 maassa ja esimerkiksi Suomessa sillä on hintaa edullisimmillaan alle 350 euroa. Alkuperäisten metallin mustan ja hopean väriversion ohella Arena on tullut saataville myös harmaana, pinkkinä sekä sinisenä.

LG Arenan tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kolmen tuuman kosketusnäyttö, S-Class-3D-käyttöliittymä, viiden megapikselin kamera, GPS-paikannus sekä 3G-, HSDPA-, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet. Lisäksi äänentoistossa on käytetty Dolby-tekniikkaa ja Arena tukee myös DivX-videoiden katselua. Puhelimessa käytetään LG:n omaa alustaa eikä kyseessä ole siis varsinaisesti älypuhelin.

Aiemmin, noin kuukausi sitten, kerroimme LG:n edullisemman Cookie KP500 -kosketuspuhelimen myynnin ylittäneen viiden miljoonan rajan ja vuoden 2009 alussa puolestaan LG:n Viewty KU990 -puhelin oli ylittänyt saman viiden miljoonan myydyn puhelimen rajan. Nyt LG kertoo Viewtyjä menneen kaupaksi jo yli kahdeksan miljoonaa.

LG:n odotetaan lähiaikoina tuovan markkinoille uusia kosketuspuhelimia, mukaan lukien BL40:n, joka on varustettu 21:9-kuvasuhteen näytöllä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja