Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta A3300c-kosketuspuhelin - mutta vain Kiinaan

Markus Lehtiniitty

Motorolalta A3300c-kosketuspuhelin - mutta vain Kiinaan
Motorolalta on tulossa uusi kosketusnäytöllä varustettu älypuhelinmalli, A3300c, mutta ainakin toistaiseksi A3300:n tiedetään rantautuvan vain Kiinan markkinoille.

A3300c:ssä käytetään Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmää - versiosta ei toistaiseksi ole täyttä varmuutta. Nykyiset tiedot kertovat vanhasta Windows Mobile 6.1:stä, mutta aikataulun puolesta tuoreempi Windows Mobile 6.5 vaikuttaisi myös mahdolliselta.
A3300c:n muihin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 tuuman kosketusnäyttö (tarkkuus 240x400 pikseliä), viiden megapikselin kamera LED-kuvausvalolla, GPS-paikannus, kiihtyvyysanturi sekä WLAN-yhteys. Muotoilultaan A3300c on yksinkertainen, mutta melko tyylikäs.

A3300c CDMA-verkkojen puhelin, joten Euroopassa siitä ei paljoa hyötyä nykyisessä muodossaan olisi. Kiinassa Motorola A3300c on tulossa markkinoille China Telecom -operaattorin kautta. Kyseinen operaattori tulee rakentamaan oman 3G-verkkonsa juuri CDMA-tekniikalla. A3300c:n hinnasta tai tarkasta myyntiintuloajankohdasta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta sitä esiteltiin taannoin China Telecomin tilaisuudessa.

A3300c:stä on kertonut muun muassa kiinalainen Sina-sivusto (käännetty Google Kääntäjällä englanniksi), jonka artikkelista löytyy myös lisäkuvia puhelimesta.

Tulevista Motorolaan liittyvistä asioista mainittakoon sen verran, että 10. syyskuuta yhtiö tulee järjestämään tilaisuuden, jossa se julkistanee ensimmäiset Android-käyttöjärjelmää käyttävät puhelimensa. Jatkossa Motorola tulee panostamaan Androidiin vahvasti ja on mahdollista, että Windows Mobilella varustettuja tuotteita ei länsimarkkinoilla juuri enää jatkossa nähdä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja