Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 3208c - Series 40 -kosketuspuhelin Kiinaan

Markus Lehtiniitty

Nokia 3208c - Series 40 -kosketuspuhelin Kiinaan
Nokia on julkistanut Euroopan markkinoille toistaiseksi viisi uuden aallon kosketuspuhelinta - 5230, 5530 XpressMusic, 5800 XpressMusic, N97 sekä N900. Näistä neljä ensin mainittua perustuvat Symbian-käyttöjärjestelmälle ja N900 puolestaan Maemolle. Edellä mainittujen puhelinten lisäksi Nokialla on kuitenkin ollut Kiinassa markkinoilla 6208c-kosketuspuhelin, jossa käytetään Series 40 -käyttöjärjestelmää.

Nyt Nokia on tuonut julkisuuteen myös 3208c-mallin, jossa 6208c:n tapaan käytetään Nokian omaa, suljettua Series 40 -alustaa, jota on muokattu hieman kosketuskäyttöön sopivaksi. Tiedot 3208c:stä löytyvät Nokian Kiinan sivuilta, mutta Nokia ei ole virallisesti vielä julkistanut puhelinta. Muotoilultaan 3208c on yksinkertainen, kromisin yksityiskohdin varustettu patukkamallinen puhelin. Mitä luultavimmin se on tulossa markkinoille ainoastaan Kiinassa.
3208c:n ominaisuuksien huippukohtiin kuuluvat 2,4 tuuman kosketusnäyttö (TFT, 240x320 pikseliä), kahden megapikselin kamera, musiikkisoitin, FM-stereoradio, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, Bluetooth-yhteys stereotuella, microSD-muistikorttipaikka ja tuki kolmelle GSM-taajuudelle sekä GPRS- ja EGDE-datayhteyksille. Mukana toimitetaan yhden gigatavun kortti.

3208c:llä on kokoa 108,5 x 48,6 x 13,2 millimetriä ja painoa 90 grammaa. Akun kapasiteetti on 1020 milliampeerituntia. Puhelimen mukana toimitetaan kosketusnäytön käyttöä varten stylus. Pienelläkin kosketusnäytöllä varustetut puhelimet helpottavat kiinan kielen kirjoittamista puhelimella huomattavasti. Stylus on tarpeen näytölle merkkejä kirjoitettaessa.

3208c:n hinnoittelusta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta se tullee kuulumaan varsin edulliseen hintaluokkaan. Markkinoilletulo ajoittuu tämän vuoden viimeisellä neljännekselle - eli loka-joulukuulle. Saataville on tulossa kaksi väriversiota: Graphite Black ja Pearl White.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja