Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin edullisesta Android-puhelimesta vuoti kuva julkisuuteen

Markus Lehtiniitty

Samsungin edullisesta Android-puhelimesta vuoti kuva julkisuuteen
Samsungin tulevasta, edullisesta i5700 Galaxy Lite -Android-puhelimesta, on vuotanut tiettävästi ensimmäinen kuva julkisuuteen. Kuvan esille toi FrAndroid-sivusto. Huhuja Samsungin edullisemmasta Android-puhelimesta on liikkunut jo jonkin aikaa, mutta nyt ne saavat kuvan muodossa hieman lisäpontta.

Tiedot i5700 Galaxy Liten ominaisuuksista ovat vielä melko heikkoja. Google-taustaisen Android-käyttöjärjestelmä on tietenkin puhelimen tärkein asia, mutta lisäksi sen tiedetään jo toistaiseksi olevan myös 3G-puhelin, tukevan WLAN-yhteyttä ja sisältävän GPS-paikannuksen sekä Google-ohjelmistoja. Galaxy Litestä ei vaikuttaisi löytyvän lainkaan Androidin tuttua kotinäppäintä.
i5700 Galaxy Lite tulee olemaan Samsungin järjestyksessään toinen Android-alustallinen puhelin. Ensimmäinen on i7500 Galaxy, jota odotellaan Suomessa markkinoille syys-lokakuun aikana. Toistaiseksi Suomessa kaupoisa löytyy vain yksi Android-puhelin, HTC Hero.

Samsungin edullinen i5700 Galaxy Lite tulee kamppailemaan markkinoilla HTC:n edullisen, toistaiseksi Click-kehitysnimellä tunnetun Android-puhelimen kanssa. Olemme kertoneet Clickistä jo useasti aiemminkin. Clickin odotetaan saapuvan markkinoille vielä loppuvuoden aikana. Nokia tulee pulestaan olemaan mukana näissä edullisten älypuhelinten kahinoissa viime viikolla julkistetun 5230:n ja markkinoille parhaillaan saapumaisillaan olevan 5530 XpressMusicin myötä.

Galaxy Liten tarkasta myyntiintuloajankohdasta ei sen sijaan ole tietoa. Itse asiassa minkäänlaista varmaa tietoa ei edes ole sen saapumisesta Suomen markkinoille, mutta saapuminen olisi kyllä odotettavaa. Hinnan osalta i5700 Galaxy Lite tullee asettumaan jonnekin 200-250 euron luokkaan.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja